Vodafone Bedava İnternet | 24 GB Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone Bedava İnternet | 24 GB Bedava İnternet Kampanyası
Operatörler girdikleri kampanya yarışında birbirlerine üstünlük kurabilmek adına çalışıyor. O kampanyalardan biri de Vodafone'un bedava 24 GB internet hediyesi. Peki Vodafone bedava internet nasıl yapılır ve 24 GB alınır? İşte detaylar...

Türkiye'de faaliyet gösteren dev şirketlerden biri olan Vodafone, yeni kampanyasını kullanıcılarına ve hattını taşımayı düşünen vatandaşlara sundu. Vodafone bedava 24 gb internet kampanyası ile karşımızda. Peki Vodafone bedava 24 gb internet nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.

Cihazınızı seçin, hattınızı taşıyın
Yaz ayına özel bir kampanyayla daha karşımıza çıkan Vodafone, yeni hat taşıyan yada hat başvurusunda bulunan aboneler için 12 ay boyunca geçerli 24 GB bedava internet kampanyası veriyor. 12 ay boyunca istediğiniz zaman kullanabileceğiniz 30 gb ücretsiz internet nasıl yapılır sizlere anlatalım. Vodafone Numara Taşıma adresine girerek internet üzerinden hemen kampanyadan faydalanabilirsiniz. Redli 8, Uyumlu 6 gibi kampanyaların hepsinden bedava internetinizi hemen alabilirsiniz.

Vodafone hangi illerde bedava internet veriyor?
​​​​​​​
Vodafone Bursa, İzmir, Antalya, Mersin ve Kayseri'de Vodafone faturalı yada faturasız hatlıların hepsine 2 GB Bedava internet veriyor. Bu illerde yaşıyorsunuz yukarıdaki kampanyaya ek 24 GB internet bedava kazanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum