Web Whatsapp giriş! İnternetten Whatsapp aç

Web Whatsapp giriş! İnternetten Whatsapp aç
Dünyanın en fazla kullanıcısına sahip olan mesajlaşma uygulaması Whatsapp Web'i internet üzerinden kullanmanızı sağlar. Ayrıca sahip olduğu özelliklerle de işinizi kolaylaştırır.

Devir teknoloji dönemi. Ancak teknolojinin de önüne geçen terimler de var artık. Onlardan biri de zaman. Hem özel hayatta hem de işte her konuda hızlı olmak ve bunu yaparken de teknolojiden faydalanmak gerekiyor. Mesajlaşmalar, dosya transferleri ve daha pek çok aktivite. Bu imkanı sağlayan uygulamaların başında Whatsapp Web geliyor. Her gün binlerce belki de milyonlarca kişi Whatsapp Web giriş sayfası ile birlikte telefonunu internet tarayıcısına taşıyor ve işini kolaylıkla halledebiliyor. Peki Whatsapp Web'e nasıl girilir ve nasıl kullanılır? Sizler için derledik.
 


Whatsapp Web'e nasıl gilir?

Sahip olduğunuz iOS, Android ya da farklı bir işletim sistemi ile çalışan telefonunuzaa Whatsapp uygulamasının yüklenmesi gerekiyor. Eğer uygulamaya zaten sahipseniz ya da indirdiyseniz şimdi internetten Whatsapp giriş sayfasını açabilirsiniz.Tarayıcınızdan adres alanına https://web.whatsapp.com yazmanız ve enter tuşuna basmalısınız.

whatsapp web giriş

Karşınızda yukarıdaki ekran çıkacak. Bu aşamadan sonra sıra yine telefonunuza geliyor. Whatsapp uygulamasına girip Üç noktalı simge > Whatsapp Web sekmesine tıklamanız gerekiyor. Bu adımın ardından kameranızı karekodun üzerine tutup beklemelisiniz. Tam netleştirene kadar telefonu ekrandan çekmeyin. Aksi takdirde giriş sağlayamazsınız.

whatsapp web giriş


Whatsapp Web'den dosya, fotoğraf veya video nasıl gönderilir?

Telefondan gönderebildiğiniz dosyaları internet üzerinde açtığınız Whatsapp hesabınızdan da aynı şekilde göndermeniz mümkün. Hatta daha da kolay. Eğer karşı tarafa herhangi bir transfer yapmak istiyorsanız açılmış olan konuşma ekranına dosyayı sürüklemeniz yeterlidir. Burada karşınıza çıkacak olan ön izleme fotoğrafı sonrası göndere basarak gönderimi tamamlayabilirsiniz.
 

whatsapp web


Whatsapp Web nedir?

WhatsApp Web, aslında telefonunuzda kullandığınız WhatsApp uygulamasının bilgisayar tabanlı (Web tabanlı) uzantısıdır. Hem telefonunuzda hem de bilgisayarınızda WhatsApp’ı kullanıyorsanız, WhatsApp üzerinden gönderdiğiniz veya aldığınız tüm iletiler senkronize olduğu için bu iletileri telefon ve bilgisayarınızdan görebilirsiniz. WhatsApp Web’i kullanabilmek için öncelikli olarak; iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry ya da Nokia S60 işletim sistemine sahip bir telefonda WhatsApp uygulamasını kullanıyor olmanız gerekiyor. Bununla birlikte bilgisayarınızda Safari, Chrome, Opera veya Firefox gibi web tarayıcılarından birinin yüklü olması gerekiyor. Bu arada WhatsApp Web’i kullanabilmek için telefonunuzda WhatsApp uygulamasının güncel sürümünün yüklü olduğundan emin olun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.