Whatsapp devasa yenilikleriyle geliyor!

Whatsapp devasa yenilikleriyle geliyor!
Son dönemlerdeki değişiklikleriyle yeni bir kullanıcı deneyimi oluşturan Whatsapp portföyüne birkaç dokunuş daha yapmaya hazırlanıyor. SMS katili olarak bilinen dev uygulamada artık farklı modlarda kullanım özelliğinden gruplardaki kişi sayısına kadar pek çok yenilik bulunacak.

2018 Whatsapp için harika devam ediyor. Yılbaşından bu yana yenilikleriyle kullanıcılarını sevindren teknoloji devi yeni hamlelerini atmaya hazırlanıyor. Buna göre en belirgin ve tutulması beklenen özelliklerin başında Touch ID desteği, anket ve grup sohbetlerindeki katılımcı sayısının değişmesi geliyor.

Uygulamaların beta sürümlerini inceleyen WABetaInfo isimli web sitesi tarafından ortaya çıkarılan özelliklerin, önümüzdeki günlerde WhatsApp’ın iPhone, Android ve Windows Phone uygulamasına ekleneceği belirtiliyor.

WhatsApp’a ekleneceği belirtilen özelliklerinden Touch ID desteği, iPhone kullanıcılarının sohbet uygulamasına parmak izleriyle erişmesini mümkün kılacakken, daha önce 256 katılımcıyla sınırlı olan WhatsApp gruplarına artık 4.096 kişiye kadar katılımcı eklenebilecek. Karanlık mod ise isteyen kullanıcıların WhatsApp’ın arayüzünü daha koyu renklerle değiştirecek.

Öte yandan söylentiler, WhatsApp ekibinin sohbet uygulamasının Apple Watch’a özel bir sürümünü geliştirdiklerine işaret ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.