Whatsapp, Facebook ve Instagram çöktü mü? Neden fotoğraf indirilmiyor

Whatsapp, Facebook ve Instagram çöktü mü? Neden fotoğraf indirilmiyor
Daha önce pek çok kez sorunlarla karşımıza çıkan Whatsapp, Facebook ve Instagram bugün de fotoğraf veya dosya gönderimlerinde problem yaşanıyor. Peki Whatsapp, Facebook ve Instagram çöktü mü? Neden fotoğraf indirilmiyor? İşte detaylar...

Bir milyarı aşkın kullanıcısıyla dünyanın en çok kullanılan mesaj programı olan Whatsap'ın yanısıra Facebook ve Instagram yine 'çöktü mü?' sorusuyla gündemde. Saniyeler içerisinde milyonlarca mesajın gönderildiği platformlarda bugün de dosya ve fotoğraf gönderimi yapılamıyor. Kullanıcılar ise sorunun nedeni araştırmak ve çözümünü bulmak istiyor.

Whatsapp, Facebook ve Instagram çöktü mü?
Facebook ile ilgili problemler de giderek artıyor. Facebook'da ana sayfa güncellemesi yapılamazken, fotoğraf yükleme alanında da ciddi sorunlar yaşanıyor. Zaman zaman kullanılabilen Facebook'daki problemin de Avrupa genelinde etkili olduğu bilgisi bulunuyor. Instagram ile başlayan sorunun birbirini tetiklediği ve siber saldırı baskısının olduğu belirtiliyor. Dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp da çöktü. WhatsApp'da gönderiler gitmezken, fotoğraflar indirilemiyor. Facebook, WhatsApp ve Instagram'ın aynı şirket ve aynı hat üzerinden veri akışı yapıyor. Sorunların aynı saatlerde düzelmesi bekleniyor.

whatsapp fotoğraf problemi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.