Whatsapp Messenger Rooms 50 kişiyi görüntülü görüştürecek

Whatsapp Messenger Rooms 50 kişiyi görüntülü görüştürecek
Koronavirüs sürecinde birçok teknoloji devi yayınladığı yeniliklerle kullanıcılarını memnun etmeye çalışırken bu durum yeni bir rekabeti de ortaya çıkardı. Whatsapp'ta artık 50 kullanıcı bir anda görüntülü görüşebilecek.

Dünya ekonomisini derinden etkileyen ve milyonların evden çalışmasına neden olan koronavirüs sürecinde çalışanların iletişim yollarından biri de görüntülü konuşmaydı. Birçok alternatifin yayınlanmaya başldığı konu ile ilgili olarak Zoom'un yaptığı atek şirketi bir adım öne geçirmişti. Ancak Facebook, Whatsapp üzerindeki hamlesiyle çok konuşulacak.
 


50 kişi görüşebilecek

Son dönemin gözde uygulamalarından birisi de Zoom. Salgından önce 10 milyon kullanıcısı bulunan video konferans uygulaması bugün 400 milyon kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Bu durum teknoloji dünyasının dev isimlerinin de dikkatini çekmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde görüntülü görüşme sayısını 4'ten 8'e çıkaran WhatsApp Zoom'a Messenger Rooms entegrasyonu ile rakip olamayı planlıyor. Rooms, resmi beta sürümlerinde görülen bilgilere göre Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir Messenger Rooms entegrasyonuna sahip olacak. Bu geçiş özelliği sayede sekizden fazla üyeye sahip WhatsApp grupları video görüşme için hemen Rooms'a geçiş yapabilecek. Messenger Rooms aynı anda 50 kişinin görüntülü görüşmesine imkan tanıyacak. Söz konusu entegrasyonun önümüzdeki günlerde hayata geçirileceği belirtiliyor.

whatsapp messenger rooms

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.