Youtube Music nedir? Üyelik kaç lira

Youtube Music nedir? Üyelik kaç lira
Dünyanın en çok kullanılan video sitesi olan Youtube kullanıcılarına müzik uygulamasını sundu. Youtube Music resmen hizmete girerken hakkındaki bilgiler ve üyelik ücretleri merak ediliyor. İşte özellikleri..

Videolarıyla her gün milyarlarca kez tıklanan Youtube'un yeni hizmeti kullanıcılara sunuldu. Platformu kullanan kişiler müzik uygulamasıyla diledikleri gibi şarkı dinleyecek ve indirebilecek. Ayrıca çevrimdışı modda da kullanabilecek. Reklamın da kaldırıldığı Youtube Music üyeliği kaç lira? sorusunun yanıtı haberimizde.

Uzun süredir yurt dışında aktif olarak kullanılan YouTube Music, Türkiye genelinde yayın hayatına başladı. Spotify ve Apple Music gibi müzik platformlarına rakip olarak gelen YouTube Music, kullanıcıların deneyimlemesi için üç ay ücretsiz hale getirildi. Ancak 29 Temmuz'dan sonra yapılan kayıtlarda bu kampanya söz konusu olmayacak ve kullanıcı doğrudan aylık ücretini ödeyerek üyeliğini aktif hale getirebilecek.

YouTube Music, YouTube'un geniş müzik ve video arşivini kullanıyor. Orijinal albümler, single'lar, remikslerle birlikte canlı performanslar ve cover'lar gibi yalnızca YouTube'da bulabileceğiniz içerikler bu platformda yer alacak. Binlerce çalma listesi, Türkiye ve dünya genelinde hit olan parçalar, size özel öneriler gibi özelliklerin yanı sıra Akıllı arama adı altında  adını hatırlayamadığınız şarkıları YouTube Music'te kolayca bulabiliyorsunuz. Şarkı sözleriyle veya şarkıyı tarif ederek de arama yapabilmek mümkün.

Diğer müzik platformlarında olduğu gibi YouTube Music, internetin bulunmadığı durumlarda da kullanılabiliyor. YouTube Music Premium'a abone olunmasıyla birlikte Wifi'a bağlandığınızda Çevrimdışı Karışık Listeniz otomatik kaydediliyor. Beğendiğiniz şarkıları kendiniz de indirebilirsiniz.

YouTube Music’in reklam destekli sürümü ücretsiz olarak sunulurken, bir yandan da ayda 13,99 TL’ye abonelikle size arka planda dinleme, indirme ve reklamsız dinleme imkanı sağlayan YouTube Music Premium’u da kullanabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.