Youtube sosyal medya sitesi oldu!

Youtube sosyal medya sitesi oldu!
Dünyanın en çok tercih edilen video platformu Youtube sosyal medya platformuna evriliyor. Daha önce sahip olduğu yorum özelliklerinin ardından artık arkadaş ekleme ve mesaj gönderme gibi özellikler yer alacak.

Video canavarı Youtube'un mobil cihazlar üzerinde uzun süredir denemeye aldığı mesajlaşma özelliği şimdi farklı platformlarda yer alacak. Masaüstü sürümde de denenmeye başlayan mesajlaşma özelliği web sitesinin yeni görününe de entegre edildi. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Youtube'da artık Facebook, Twitter ve Instagram gibi listenize arkadaş ekleyebileceksiniz.

Youtube'da arkadaş nasıl eklenir?
Özellik size ulaştığında tek yapmanız gereken sayfanın sağ yukarısında bulunan, içinde ok işareti bulunan konuşma balonu ikonuna dokunmak. Buradan tıpkı WhatsApp ya da Messenger gibi yazışabilir ya da istediğiniz videoları istediğini kişilerle paylaşabilirsiniz.

youtube

Google+ ve diğer bağlantılarınızı arkadaş olarak ekleyebilirsiniz. Videoların altında bulunan "Paylaş" tuşuna tıkladığınızda, eklediğiniz arkadaş ve bağlantılarınız paylaşma seçenekleri olarak belirecektir. Paylaşma menüsünün en alt kısmında bulunan "Başlat" seçeneği sayesinde videonun istediğiniz bir kısmını paylaşabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.