Ziraat Bankası İnternet Şubesi Kredi Kartı Limit Yükseltme ve Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası İnternet Şubesi Kredi Kartı Limit Yükseltme ve Kredi Başvurusu
Ziraat Bankası mobil şube üzerinde yapacağını işlemler hem vakit kazandırıyor hem de avantaj sağlıyor. Devlet bünyesindeki Ziraat Bankası kredi kartı limit yükseltme ve kredi başvurusu işlemleri nasıl yapılır?

Her geçen gün artan internet kullanımına paralel olarak yükselen mobil şube kullanıcı sayısı ile birlikte bankalar da bazı avantajlar sunmaya devam ediyor. İnternete özel uygulanan kamapnyalardan dosya masraflarına kadar pek çok işlem için vatadanşlara cezbedici şartlar sunuluyor. Mobil uygulamalar üzerinde gerçekleştirebileceğiniz Ziraat Bankası işlemlerini sizler için hazırladık.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Yükseltme nasıl yapılır?
Ziraat Bankası Mobil uygulaması kullanıyorsanız Başvurular sekmesinden Kredi Kartı Limiti Artışı butonun basmanız gerekmektedir. Gerekli bilgileri dolduktan sonra saniyeler içerisinde cevap gelmektedir. Yanıt eğer olumlu olursa yeni limitiniz üzerinden işlem gerçekleştirebilirsiniz.

ziraat mobil

Ziraat Bankası Kredi başvurusu nasıl yapılır?
Eğer Ziraat Bankası Mobil şube kullanıcısıysanız yine Başvurular sekmesinin altındaki Kredi Başvurusu kısmına tıklamanız yeterlidir. Burada öncelikle kredi tutarınızı ve ödemek istedğiniz tarih aralığını belirledikten sonra hangi tür kredi çekmek istediğinizi belirtmek zorundasınız. Eğer krediniz onaylanırsa hesabınıza hemen geçmektedir. Bu arada oranlar krediye görre değişiklik göstermektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.