1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yurdagül kaç puan aldı

1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yurdagül kaç puan aldı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta tüm hızı ile devam ediyor. Beş gün boyunca süren maratonun ortasında yarışacak isim de belirlendi. Melike ve Recep'ten sonra mutfağında marifetlerini sergileyecek Yurdagül ardından rakiplerinin karşısına çıkacak. Peki, 1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yurdagül kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Yemekteyiz'de yeni güne merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak programdaki yarış nefes kesecek. Haftanın üçüncü gününde evinde rakiplerini ağırlayarak yemeklerini hazırlayacak ve onlardan puan alacak isim Yurdagül olarak açıklandı. Zor anlar yaşayan ve işi kolay olmayan güzel yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler bir an önce verilen puanları merak ederek araştırmalada bulunuyor. Peki, Yurdagül Demir kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Haziran 2022 Çarşamba puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yurdagül kimdir?

Bu haftanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olması beklenen Yurdagül Demir daha önce ulusal bir kanalda koordinatörlük yapıyordu. Küçük yaşta evlendiğini, kadınlığından ve kadın olmaktan nefret ettiğini ğını ve şiddet gördüğünü anlattı. 'Ya evlenecektim ya gidecektim ya da ölecektim' diyen güzel yarışmacı, babasının kendisini 'minnet borcu' olarak evlendirdiğini söyledi. Çocukluk, genç kızlık ve kadınlık yaşamadığını dile getirdi. Bu anlar herkesi hüzünlendirdi. Temizlik ve çamaşır suyu takıntısı var. Çatal, bıçak ve kaşığı kendi evinden getirerek herkesi şaşırttı. Instagram hesabı @demir_yrdgl'dür.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yurdagül Demir menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Yurdagül Demir hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

 

Melike X
Ahmet X
Yurdagül X
Tuğçe X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.