12 Ekim - 16 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu?

12 Ekim - 16 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu?
FOX TV'nin hafta içi yayınlanan gelin ve kayınvalide yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha sona eriyor. Bugüne kadar tam 91 hafta izleyicisiyle buluşan programda bir gelin ve kaynana 15 bin liranın sahibi olacak. Peki yarışmacılar arasında 12 Ekim - 16 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu?

Türkiye'nin en lezzetli, heyecanlı ve renkli yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada 455. bölümü ile karşınızda. Final bölümünün yine nefes keseceği haftada bir kez dahagelin ve kaynanaların kıyasıya rekabeti izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bugün final günü ve artık son yarışmacı sonrasında 15 bin liranın sahibi belirlenecek. Zuhal Topal'ın da vereceği puanlarla birlikte hafta sonuçlanacak. 15 bin liralık ödül için de iki aday var. Peki 12 Ekim - 16 Ekim Ekim Zuhal Topal'la Softada kim birinci oldu? Detaylar haberimizde...


 

12-16 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Özge Azgan 12 Ekim Pazartesi günü kayınvalidelerin karşısına çıktı. Salı günü ise haftanın genç gelinlerinden Aytül Poyraz mutfağa girerek kendisine verilen sürede yemeklerini yaptı. Sıra hafta ortasına geldiğinde bu kez de Tuğçe Meral hünerlerini sergiledi. Final öncesindeki son günde de Filiz Çendioğlu puanlarını aldı. Bugün haftaya nokta koyacak isim ise Mavi Topal oldu.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

FOX TV' nin sevilen yarışmasında üç gün geride kaldı. İlk gün yarışan Özge Azgan kayınvalidelerden 26 puan almıştı. Salı ise mutfağa giren Aytül Poyraz 21 puanda kalarak elenen ilk yarışmacı olmuştu. Dün de Tuğçe Meral'in günüydü. Güzel gelin en az 27 puan alması gerekirken tam 37 puanla yarışmaya damga vurdu. Bu sebeple de büyük bir avantaj yakaladı. Filiz Çendioğlu da yalnızca 19 puan alarak şimdilik son sırada. Mavi Hanım 15 bin lira iddiasını sürdürmesi için en az 38 puan alması gerekiyor. Bu sebeple de yemeklerini iyi yapmak zorunda.

 


Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı özge azgan

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı aytül poyraz

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı tuğçe meral

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı filiz çendioğlu

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı mavi topal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.