12 Ocak reyting sonuçları açıklandı mı? Müge Anlı, Kuruluş Osman Esra Erol'da, Tuzak

12 Ocak reyting sonuçları açıklandı mı? Müge Anlı, Kuruluş Osman Esra Erol'da, Tuzak
12 Ocak reyting sonuçları TİAK tarafından açıklandı mı? Sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Perşembe gününde yayınlanan birçok dizi, yarışma, program, ana haber bülteni ve yarışmanın ardından gözler sıralamalara çevrildi. Binlerce kişi sorgulamalarda bulunarak beğendikleri yapımların kaçıncı sırada olduklarını öğrenmek istiyor. Peki, dün en çok ne izlendi? 12 Ocak reyting sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

12 Ocak 2023 Perşembe reyting sonuçları ilgiyle araştırılıyor. Çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak sıralamları öğrenmeye çalışıyor. 00.01'den 23.59'a kadar geçen sürede yayınlanan tüm yapımların yer almak için uğraştığı reyting sonuçlarında ilk 100 sıra için birçok terimle sorgulama gerçekleştiriliyor. Perşembe gününün zirve adayları arasında Aldatmak, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, Esra Erol'da gibi önemli yayınlar var. Peki, dün en çok ne izlendi? 12 Ocak reyting sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...



12 Ocak 2023 Perşembe reyting sonuçları

5 Ocak tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise birinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.