13 Eylül Salı FOX TV İlker Karagöz ile Çalar Saat Meral Akşener canlı izle

13 Eylül Salı FOX TV İlker Karagöz ile Çalar Saat Meral Akşener canlı izle
Türkiye'nin en çok seyredilen sabah haberleri programı olarak 10 senedir zirvede yer alan Çalar Saat'te yeni bir gün daha başlıyor. Bu sezon İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye transfer olması sonrasında ekran karşısına geçen İlker Karagöz birbirinden değerli konukları ağırlıyor. Bugün de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener soruları yanıtlayacak. 13 Eylül Salı FOX TV İlker Karagöz ile Çalar Saat Meral Akşener canlı izle alternatifleri haberimizde.

FOX TV'de siyasetten spora, ekonomiden yaşama pek çok konudaki haberler canlı yayında. İlker Karagöz ile Çalar Saat canlı yayınıyla yine dopdolu bir içerik sunacak. Program sunucusu İlker Karagöz de önemli konulara değinmeye devam edecek. Sabah haber bültenleri arasında en çok tercih edilenlerin başında gelen ve önemli bir izlenme oranına sahip olan Çalar Saat'in bugünkü yayını da binlerce kişi tarafından seyredilecek. Zaman zaman gündeme gelen, eleştiriler de alan ancak her gün reyting sıralamasında zirveye oynayan İlker Karagöz, günün gelişmelerini değerlendirecek. Çalar Saat 13 Eylül 2022 Salı canlı yayın izle linki aşağıda yer alıyor. FOX TV 13 Eylül Salı yayın akışı içerisindeki gelişmeler de burada. 

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 13 Eylül 2022 tarihinde saat 09:00’da FOX TV’de İlker Karagöz’ün konuğu olacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 13 Eylül 2022 tarihinde saat 09.00'da FOX TV'de İlker Karagöz’ün sunduğu Çalar Saat programına konuk olacak. İlker Karagöz’ün sorularını yanıtlayacak olan Akşener'in gündeme dair önemli mesajlar da vermesi bekleniyor.


 

Çalar Saat 13 Eylül Salı FOX TV İzle

Hafta içi her sabah 08:00'de yayınlanan İlker Karagöz ile Çalar Saat'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.


 

FOX TV 13 Eylül 2022 Salı Yayın Akışı

  • 08:00 Çalar Saat
  • 10:45 Ekonomi Arası
  • 10:50 Çağla ile Yeni Bir Gün
  • 13:00 En Hamarat Benim
  • 16:00 Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya
  • 19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber
  • 20:00 Kurusrsuz Kiracı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.