7-11 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalidelerin isimleri

7-11 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalidelerin isimleri
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin yarıştığı programdaki isimler de öğrenilmek isteniyor ve araştırılıyor. Peki, 7-11 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalidelerin isimleri haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta yarışmacıları (7-11 Eylül) kimler olduğu konusunda sıkça araştırmalar yapılıyor. Sebebi ise yeni sezonun ilk haftası bomba gibi geride kaldı ve izleyiciler sürekli olarak yeni bölümlerin yayınlanacağı tarihi merak ediyordu. Bu sebeple binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesi ve psikolojik savaşına döenecek olan programda alınacak her puan da altın değerinde. Peki, 7-11 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalidelerin isimleri haberimizde yer alıyor.

7 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
7 Eylül'den itibaren yayınlanacak olan bu haftanın ilk yarışmacıları Ayşe Aslandoğdu ve kayınvalidesi Zeliha Aslandoğdu 426. bölümde mutfağa girecektir. Ellerinden gelenin en iyisi için mücadele verecektir.

zuhal topal'la sofrada ayşe aslandoğdu

Ayşe Aslandoğdu Ekşi: Aslen Rizeli. Bu sebeple yarışmaya kemençeli bir giriş yaptı. Yayınlanan fragmanda kayınvalidelere gösterdiği dobra tavırlar ön plandaydı. Hatta bir sözü sonrası Zuhal Topal yüzünü kapatmak zorunda kaldı. 27 yaşında. 4 yıllık evli. Özgüveni tam, kararlı. Tutarsa damarı, yıkar sofraları.

Zeliha Aslandoğdu: Gelini ile birlikte yarışmaya katılan ve 15 bin lirayı isteyen Zeliha Aslandoğdu ise aslen Ankaralı. Gelinine çok güveniyor ve ondan en iyisini yapmasını istiyor.

Ayşe Aslandoğdu'nun puanları
7 Eylül Pazartesi günü yarışan Ayşe Aslandoğdu'nun, rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.


 




8 Eylül Salı Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
Yarından itibaren mutfağa girerek kollarını sıvayacak olan ve hem rakibelerinden hem de Zuhal Topal'dan tam puan alabilme gayretine girişecek gelin ve kayınvalide belirlendi. Buna göre Gamze Çetinkal ve kaynanası Nurcan Çetinkaya 8 Eylül Salı günü 427. bölümde yarışacaktır.

gamze çetinkal

Gamze Çetinkal: 30 yaşında olan genç gelin 8 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. İnegöllü, marifetli ve organik ürün delisi. Yarışmanın yapıldığı villaya 8 bavulla geldi. En az 11 puan istiyor. 15 bin lirayı kendisini yenilemeye harcayacak.

Nurcan Çetinkal: Kayınvalide ise tam bir temizlik takıntılı. Domatesi kabuklu yemiyor, mutfağa kimseyi sokmuyor.

Gamze Çetinkal'ın puanları
8 Eylül Salı günü yarışacak Gamze Çetinkal'ın, rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.
 



9 Eyllül Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
Haftanın üçüncü gününde de yine dopdolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. Gelin ve kayınvalideler merakla öğrenilmek isteniyor. Çarşamba'nın yarışmacıları Duygu Vezir Güzel ve Nadide Güzel oldu. 9 Eylül Çarşamba günü 428. bölümde ter dökeceklerdir. Kendilerine dair haberimiz aşağıdadır.

duygu vezir güzel

Duygu Vezir Güzel: 28 yaşındaki gelin 5 yıılık evlidir. Aslen Niğdelidir ve yarışmada çok iddialıdır. Bunda eşinin pastacı olmasının da iddiası var. Hafta sonu 15 bin liranın sahibi olmak istiyor.

Nadide Güzel: Gelini Duygu Hanım ile programa katılan Nadide Hanım ise kolay kolay yemek beğenmiyor. 'Bomba gibiyim' sözü ile kimseye göz açtırmıyor. Büyük ödülü almayı çok isteyen ikili, fırtına gibi esmeye geliyor.

Duygu Vezir Güzel'im puanları
9 Eylül Çarşamba günü yarışacak Duygu Vezir Güzel'in, rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.


10 Eyllül Perşembe  Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
Finale doğru giderken heyecanın daha da arttığu programda dördüncü gühün yarışmacıları da açıklandı. Buna göre  Özge Onarıcıoğlu ve kayınvalidesi Neslihan Bayat rakibelerini ağırlayacak. Kendileri 10 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 429. bölümde yarışacak.

özge onarıcıoğlu neslihan bayat

Özge Onarıcıoğlu: 28 yaşındaki genç gelin 5 yıllık evli. 1 çocuk sahibi. Yarışma için şeflerden ders aldı. @ozge_onaricioglu Instagram hesabı.

Neslihan Bayat: Temizlik takıntılı olan Neslihan Hanım genç görünümü ve bakımlı oluşuyla ön plana çıktı. Sessiz ve sakinliği ile bilinen Bayat, puanları ise konuşturuyor. Büyük ödül yoksa Ankara'ya mı gidiyor? Instagram hesabı @neslihanbelma'dır.

Özge Onarıcıoğlu puanları
10 Eylül Perşembe günü yarışacak Özge Onarıcıoğlu'nun, rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.
 


11 Eylül Cuma  Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
Yarışmanın ikinci haftasında son noktayı koyacak isim belirlendi. Performansını sergileyecek ve puanını alacak beşinci yarışmacı Gülseher Rüstemoğlu oldu. Kayınvalidesi ile birlikte finalde yarışacak güzel gelin hakkındaki bilgiler aşağıda yer lmaktadır. Zuhal Topal'la Sofrada 11 Eylül Cuma günü yayınlanacak 430. bölümle haftayı tamamlayacak.

gülseher rüstemoğlu

Gülseher Rüstemoğlu: 22 yaşındaki genç gelin 1 çocuk annesi. Panik ama marifetli. Hedefi kendisinden yaşça tecrübeli rakibelerini geride bırakmak ve 15 bin lirayı kazanmak.

Zarife Rüstemoğlu: Özbekistanlı kayınvalide bir giydiğini bir daha giymiyor. Kendisine bakıyor ve makyajını eksik etmiyor. Gelini ile birlikte yöresel lezzetlerle fark yaratmaya geliyor.

Gülseher Rüstemoğlu puanları
11 Eylül Cuma günü yarışacak Gülseher Rüstemoğlu'nun, rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum