14-18 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalidelerin isimleri

14-18 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalidelerin isimleri
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin yarıştığı programdaki isimler de öğrenilmek isteniyor ve araştırılıyor. Peki, 7-11 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalidelerin isimleri haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta yarışmacıları (11-18 Eylül) kimler olduğu konusunda sıkça araştırmalar yapılıyor. Sebebi ise yeni sezonun ilk haftası bomba gibi geride kaldı ve izleyiciler sürekli olarak yeni bölümlerin yayınlanacağı tarihi merak ediyordu. Bu sebeple binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesi ve psikolojik savaşına döenecek olan programda alınacak her puan da altın değerinde. Peki, 7-18 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalidelerin isimleri haberimizde yer alıyor.

14 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
7 Eylül'den itibaren yayınlanacak olan bu haftanın ilk yarışmacıları Cansu Gülmez Gürgen ve kayınvalidesi Neval Gürgen 431. bölümde mutfağa girecektir. Ellerinden gelenin en iyisi için mücadele verecektir.



zuhal topal'la sofrada cansu gülmez gürgen

zuhal topal'la sofrada sevinç erkoç

zuhal topal'la sofrada Bergane mehdiyeva

zuhal topal'la sofrada begüm yavuz arslan

zuhal topal'la sofrada fatma nur erdoğan

zuhal topal'la sofrada cansu gülmez gürgen

Cansu Gülmez Gürgen: 23 yaşında. 11 aylık evli. Hırslı ve inatçı. Yemekleri ile herkesi şaşırttı. 

Neval Gürgen: Gür sesli kayınvalide et yemiyor ama salatasını yanında getiriyor. Tavuk, köfte, et ve kemikli et yemiyor.

Cansu Gülmez Gürgen'in puanları
14 Eylül Pazartesi günü yarışan Cansu Gülmez Gürgen'in rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.


15 Eylül Salı Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
15 Eylül'den itibaren yayınlanacak olan bu haftanın ikinci yarışmacıları Sevinç Erkoç ve kayınvalidesi Gülhanım Erkoç 432. bölümde mutfağa girecektir. Ellerinden gelenin en iyisi için mücadele verecektir.

zuhal topal'la sofrada sevinç erkoç

Sevinç Erkoç: Hünerlerini sergileyecek olan Sevinç Hanım 35 yaşında. 2 çocuk annesi. Sessiz sakin ama bir o kadar da mutfağa hakim. Elinden gelenin en iyisini yaparak 15 bin lriayu kazanmak istiyor.

Gülhanım Erkoç: Samsun Bafralı olan kayınvalidemiz mutfağın da komutanı. Emirleri yağdırıyor, gelinini 15 bin lira için hazırlıyor. İkili el ele verip adını Türkiye'ye duyurmak istiyor.

Sevinç Erkoç'un puanları
15 Eylül Salı günü yarışan Sevinç Erkoç'un rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.


16 Eylül Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
16 Eylül'den itibaren yayınlanacak olan bu haftanın üçüncü yarışmacıları Bergane Mehdiyeva ve kayınvalidesi Saged Mehdiyeva 433. bölümde mutfağa girecektir. Ellerinden gelenin en iyisi için mücadele verecektir.

zuhal topal'la sofrada bergane mehdiyeva

Bergane Mehdiyeva: Hünerlerini sergileyecek olan Bergane Hanım 29 yaşında. 2 çocuk annesi. Mutfakta döktürüyor, sofrada cevapları yapıştırıyor.Elinden gelenin en iyisini yaparak 15 bin lirayı kazanmak istiyor.

Sadet Mehdiyeva: Bardağını yanında taşıyor. Lafını esirgemiyor. Gelinine çok güveniyor.  İkili el ele verip adını Türkiye'ye duyurmak istiyor. Kimseye şans tanımıyor.

Bergane Mehdiyeva'nın puanları
16 Eylül Çarşamba günü yarışan Bergane Mehdiyeva, rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.


17 Eylül Perşembe Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
17 Eylül'den itibaren yayınlanacak olan bu haftanın dördüncü yarışmacıları Begüm Yavuz Arslan ve kayınvalidesi Ayten Yavuz Arslan 434. bölümde mutfağa girecektir. Ellerinden gelenin en iyisi için mücadele verecektir.

zuhal topal'la sofrada begüm yavuzarslan

Begüm Yavuz Arslan: Hünerlerini sergileyecek olan Begüm Hanım 27 yaşında. 1 çocuj sahibi. Parıltılı ve kokoş tarzı ile gelinler arasında parıl parıl parladı. Üsküp göçmeni gelin adını Türkiye'ye kanıtlamak amacında.

Ayten Yavuz Arslan: Lakabını avukat olarak tanımlayan Ayten Hanım ise sağ gösterip sol vururum diyor. Gelini ile birlikte yemek eğitimi alıp yarışmaya katıldı.

Begüm Yavuz Arslan'ın puanları
17 Eylül Perşembe günü yarışan Begüm Yavuz Arslan, rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.
 


18 Eylül Cuma Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmacıları
18 Eylül'den itibaren yayınlanacak olan bu haftanın son yarışmacıları Fatma Nur Erdoğan ve kayınvalidesi Güler Yenihayat 435. bölümde mutfağa girecektir. Ellerinden gelenin en iyisi için mücadele verecektir.

zuhal topal'la sofrada fatma nur erdoğan

Fatma Nur Erdoğan: Final gününde mutfağa girerek kolları sıvayacak olan gelin Fatma Nur Erdoğan olarak açıklandı. 21 yaşındaki gelin 1 aylık evli. Cabbar mı cabbar Arnavut gelini. Güzellik uzmanı. Kıskançlığından çok çekti kocası.

Güler Yenihayat: Gelini ile birlikte 15 bin lirayı almaya gelen güler Hanım ona çok güveniyor. Bizden başkasına şans yok diyerek iddiasını ortaya koyuyor.

Fatma Nur Erdoğan'ın puanları
18 Eylül Cuma günü yarışan Fatma Nur Erdoğan, rakibelerinin kayınvalidelerinden ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimizde yayınlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.