14 Temmuz 2022 Perşembe Kocaeli ve Ankara At Yarışı Tahminleri (izle) - TAY TV ve TJK TV

14 Temmuz 2022 Perşembe Kocaeli ve Ankara At Yarışı Tahminleri (izle) - TAY TV ve TJK TV
Türkiye'nin en çok takip edilen şans oyunlarından biri olan at yarışlarında yeni gün heyecanı yaşanıyor. Kocaeli ve Ankara'da gerçekleşecek koşular için araştırmalar sürüyor. 14 Temmuz 2022 Perşembe Kocaeli ve Ankara At Yarışı Tahminleri haberimizde.

Kocaeli ve Ankara'da koşulacak koşularla birlikte para kazanmak isteyen yarış severler de araştırmalarda bulunarak para kazanmaya çalışıyor. At Yarışı için her gün binlerce kupon oluşturuluyor, tahminler yapılıyor ve yorumlar yazılıyor. Yarın Kocaeli ve Ankara'da koşulması planlanan yarışlar için altılı ganyan severler hazırlıklarını sürdürüyor. DAMGA'da yer alan kazanma yüzdesi yüksek tahminlerle siz değerli okuyucularımıza bankoya yakın değerler veriyoruz. Haberimizde okuyacağınız tahminler üzerinden sizler de kuponlar oluşturabilir ve at yarışlarındaki kazancınızı artırabilirsiniz.


 

14 Temmuz Perşembe at yarışları saat kaçta?

Haftanın dördüncü gününde koşulacak olan Kocaeli yarışları 18:30'ta başlayacak ve 21:30'da sona erecek. Ankara'da ise yarışlar 14:00'da başlayıp 18.00'de tamamlanacak. Yarışları TAY TV ve TJK TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

14 Temmuz Perşembe Kocaeli at yarışları tahminleri

Tahminler hazırlanıyor. Haberimize eklenecek.

14 Temmuz Perşembe Ankara at yarışları tahminleri

Tahminler hazırlanıyor. Haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.