15 Eylül Salı Zuhal Topal’la Sofrada Menüsü, Yemekleri ve Puanları [Sevinç Erkoç]

15 Eylül Salı Zuhal Topal’la Sofrada Menüsü, Yemekleri ve Puanları [Sevinç Erkoç]
Yeni haftasıyla dün ekranlardaki yerini alan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü yine herkesi eğlendirecek. Lezzetleri ve kültürleri birleştiren, gelin ve kayınvalideleri yarıştıran programda bugünün yarışmacısı da belli oldu. Kendisini Zuhal Topal ve rakibelerinin kayınvalidelerine beğendirmeye çalışacak isim Sevinç Erkoç. Peki, 15 Eylül Salı günü yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada'nın 432. bölümünde yarışan Sevinç Erkoç hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal'la Sofrada bugün 432. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Dün Cansu Gülmez Gürgen'in mutfağa girerek başlattığı lezzet yarışmasında bugün sıra haftanın en deneyimli gelinlerinden biri olan Sevinç Erkoç'ta. Deneyimli gelin daha önce binlerce kez girdiği mutfakta bugün bambaşka bir tecrübe ile yemeklerini yapacak. Rakiplerin zorlu ve bir o kadar da beğenmemezlik seviyesi yüksek isimlerden oluşması ise karşısına çıkacak en tehlikeli durum. Ancak Sevinç Hanım kazanmaya kararlı. Peki, 15 Eylül Salı günü yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada'nın 432. bölümünde yarışan Sevinç Erkoç hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

 

Zuhal Topal'la Sofrada 432. bölüm fragmanı

Sevinç Erkoç ve kayınvalidesi Gülhanım Erkoç'un yarışacağı 15 Eylül 2020 Salı Zuhal Topal'la Sofrada 432. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni haftanın ikinci bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalide tanıtılıyor. Pazartesiden itibaren lezzet savaşı verilecek. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor. Sevinç Hanım'ın yemekleri de kayınvalidelere verdiği cevaplar da çok konuşulacak!

 

zuhal topal'la sofrada cansu gülmez gürgen

zuhal topal'la sofrada sevinç erkoç

zuhal topal'la sofrada Bergane mehdiyeva

zuhal topal'la sofrada begüm yavuz arslan

zuhal topal'la sofrada fatma nur erdoğan
 

Sevinç Erkoç kimdir?

Bugün mutfağa girerek rakiplerinin kayınvalidelerine karşı kritik bir sınav verecek olan Cansu Hanım 23 yaşında. 11 aylık evli. Hırslı ve inatçı. Yemekleri ile herkesi şaşırttı. 
 


Sevinç Erkoç kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İkinci gün yarışacak olan Sevinç Erkoç'un puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın ikinci bölümü olmasıyla birlikte ekstra bir sabırsızlık söz konusu. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

Sevinç Erkoç hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda bu hafta mutfağa girecek ikinci isim olan Sevinç Erkoç yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Sevinç Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.