15 Kasım - 19 Kasım 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir (Onur, Gaye, Sinem, Beyza ve İsmail)

15 Kasım - 19 Kasım 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir (Onur, Gaye, Sinem, Beyza ve İsmail)
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının mutfak savaşına sahne olacak programda 15 bin lira mücadelesi nefes kesecek. Pazartesiden cumaya kadar gerçekleşecek amansız rekabette boy gösterecek isimler de belli oldu. Peki, 15-19 Kasım 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu sezon sunuculuk koltuğunda Zuhal Topal'ın oturduğu Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Beş gün boyunca ekranlara gelecek zorlu maratonda bir kişi veya puan eşitliğinde daha fazla yarışmacı ödül sahibi olarak evine dönecek. Seyirciler bu hafta da kimlerin yarışacağını merak ederek araştırmalarda bulunuyor. O isimler belli oldu. Yayınlanan fragmanda Onur, Gaye, Sinem, Beyza ve İsmail vardı. Peki, 15-19 Kasım 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15-19 Kasım yarışmacıları kimdir?

Cuma günü sona eren haftanın ardından yeni yarışmacıların yer aldığı fragman normalden geç yayınlandı. Seyirciler de ekranda yer alacak isimler konusunda çok daha sabırsızdı. Paylaşılan görüntülerde  Onur, Gaye, Sinem, Beyza ve İsmail vardı. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 15-19 Kasım 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15-19 Kasım

  • Onur Özüyanık: Haftanın ilk yarışmacısı. Özellikle İsmail Keskin'e verdiği cevapla birlikte dikkat çekti. Yaştan dem vurması sebebiyle izleyiciler tarafından eleştirildi. Büyük domatesi soran Zuhal Topal'a verdiği yanıt güzel sunucuya kahkaha attırdı.

  • Gaye Şengül: Yine fragmanda adından söz ettiren isimlerden biriydi. Yemek içinde bulduğu hataya "devlet hazinesi" tepkisiyle çok konuşuldu. Ardından da Zuhal Topal'ın bayılma hareketini yaptı. Genç yarışmacı 35 yaşında.

  • Sinem Aksu: O da haftanın en merak edilen yarışmacılarından biri. Güzelliğinin yanı sıra yarışmadaki sözleri ve tavırları ile adından söz ettirecek ve kendi gününde ilgiyle seyredilecek gibi gözüküyor.

  • İsmail Keskin: Yaşı sebebiyle eleştirilere maruz kalsa da kendi gününde birinciliğe oynamak isteyen İsmail Keskin Asel adında bir kız babası. 24 yaşında. 15 bin lira içim katıldığı programda kızının şansına güveniyor.

  • Beyza Yılmaz: Instagram'da yemek hesabı olan yarışmacılardan biri olarak programa katılan güzel yarışmacı sessiz tavrı ile fragmanda yer aldı. Belki de hafta boyunca bunun tersi bir görüntü çizer. O şu an için bilinmiyor. Yarışma başladıktan sonra daha iyi analiz edilebilir. İstanbul Üniversitesi'nde Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünü okudu. Youtube'da da kanalı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.