16 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?

16 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?
Dört takımın mücadelesine tanıklık edilen Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 16 Ekim Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta, yeni bir maceraya daha merhaba diyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan programda gözler alınacak puanlara çevrildi. Herkesin hedefi birincilikle günü tamamlamak ve iyi bir başlangıç yapabilmek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 16 Ekim Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer almaktadır.

Yeni yarışmacı geliyor

Geride kalan haftada yaşanan rekabetin ardından oluşan sıralamaya göre Yeşim 90 puanla birinciliği kaptı ve bilezikleri koluna taktı. İkinci basamakta ise Tuğba 81 puanla yer aldı. Cansu 63 puan alarak üçüncü oldu. Özlem ise 39 puanla sonunculuktan kurtulamadı ve elenen isim olarak açıklandı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yayınlanacak olan bölümle birlikte haftayı açacak olan Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kazanacak ilk isim belli olacak. Bunun için kıran kırana bir mücadele yaşanacak. Kayınvalidelerin ardından Nursel Ergin'İn de puanlayacağı yemeklerin ardından oluşacak sıralamaya göre galip isim açıklanacak. Birinci açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.