17 Ekim Salı Gelinim Mutfakta Puanları! Kim birinci oldu? Çeyreği alan gelin

17 Ekim Salı Gelinim Mutfakta Puanları! Kim birinci oldu? Çeyreği alan gelin
Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı büyük bir merakla araştırılıyor. Beş gün boyunca devam eden kıyasıya yarışın ardından herkes bilezikleri takmak amacında. Bugün de gözler kazananda. 17 Ekim Salı Gelinim Mutfakta Puanları habeirmizde.

Milyonlarca kişi tarafından seyredilen bölümleri ile izleyenlerden tam not almayı sürdüren Gelinim Mutfakta, yeni bir güne daha başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin çeyrek altın kazanabilmek ve finali de bileziklerle yapabilmek adına verdiği savaşta yine kıran kırana bir bölüm seyircileri bekliyor. Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D'de yayınlanan programda bugünün kazanan gelin ve kayınvalidesi de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, 17 Ekim Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? İşte çeyreği alan gelin ve kayınvalide...

Cansu'dan zehir zemberek sözler!

Bugün yayınlanacak olan bölümde ikinci evlilik tartışması yaşanacak. Dün yarışmaya gelen ve ikinci kez nikah masasına oturduğunu söyleyen Ceren Sönmez'e Cansu'dan şoke eden sözler yöneltildi. Ayrıca kayınvalidesi de ilk etapta Ceren'i istemediğini söyledi. Bu anlar herkesi şaşırttı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Dün ekranlara gelen programda en çok puanı toplayan isim Yeşim olmuştu. Güzel yarışmacı bu haftaya da lider başladı. Çeyrek altını yakasına takan genç yarışmacının ardından 12 puanlı Ceren ikinci oldu. Tuğba Erurul 10 puanla üçüncü basamakta yer alırken Cansu ise son sırada kaldı. 17 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.