17 Mart reyting sonuçları | Hangi dizi-program birinci oldu?

17 Mart reyting sonuçları | Hangi dizi-program birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarında yayınlanan yapımların ardından elde edilecek oranlar merak konusu. Özellikle diziler arasındaki rekabetin nasıl sonuçlanacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin zirvede yer alabilmek adına verdiği mücadelenin yanı sıra ana haber bültenlerinden programlara ve yarışmalara kadar çok sayıda iddialı yapım var. Peki, 17 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi-program birinci oldu? Detaylar haberimizde yer laoyor.

17 Mart 2023 Cuma reyting sonuçları açıklandı mı? sorusu günün en çok arananları arasında yer alıyor. Birbirinden iddialı dizilerin, yarışmaların, filmlerin, ana haber bültenlerinin ve programlarım kıyasıya mücadelesi sonrası elde edeceği sıralama herkesi heyecanlandırıyor. Oyunculardan reklam verenlere kadar binlerce kişinin araştırdığı oranların nasıl olduğu konusunda çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Günün en iddialı yapımlarında Kızılcık Şerbeeti ve Yalı Çapkını var. 


 

17 MART REYTİNG SONUÇLARI

Birçok kanalda yayınlanan iddialı çekişmesine sahne olan günün ardından 17 Mart reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimizde bulabilirsiniz.

3574649_a409af6bb3c4e0b7196b57ff8d9fc0f3_1366x1366

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.