19 Ekim - 23 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu?

19 Ekim - 23 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu?
FOX TV'nin hafta içi yayınlanan gelin ve kayınvalide yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha sona eriyor. Bugüne kadar tam 92 hafta izleyicisiyle buluşan programda bir gelin ve kaynana 15 bin liranın sahibi olacak. Peki yarışmacılar arasında 19 Ekim - 23 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu?

Türkiye'nin en lezzetli, heyecanlı ve renkli yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada 460. bölümü ile karşınızda. Final bölümünün yine nefes keseceği haftada bir kez dahagelin ve kaynanaların kıyasıya rekabeti izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bugün final günü ve artık son yarışmacı sonrasında 15 bin liranın sahibi belirlenecek. Zuhal Topal'ın da vereceği puanlarla birlikte hafta sonuçlanacak. 15 bin liralık ödül için de adaylar çetin. Peki 19 Ekim - 23 Ekim Ekim Zuhal Topal'la Softada kim birinci oldu? Detaylar haberimizde...


 

19-23 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan İnci Şengün 19 Ekim Pazartesi günü kayınvalidelerin karşısına çıktı. Salı günü ise haftanın genç gelinlerinden Emine Doğan mutfağa girerek kendisine verilen sürede yemeklerini yaptı. Sıra hafta ortasına geldiğinde bu kez de Gamze Oktay hünerlerini sergiledi. Final öncesindeki son günde de Hülya Doğla puanlarını aldı. Bugün haftaya nokta koyacak isim ise Aysun Sığındım oldu.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

FOX TV' nin sevilen yarışmasında üç gün geride kaldı. İlk gün yarışan İnci Şengül kendi süresini 31 puanla tamamladı. Ardından yarışan Emine Doğan ve Gamze Oktay ise sadece 22 puan aldı. Dün mutfağa giren Hülya Doğla da 26 puanla gününü bitirdi. Bugün de Aysun Sığındım hünerlerini sergileyecek. Ancak artık Zuhal Topal'ın verdiği puanlar cuma günü açıklanıyor. Bu sebeple herkesin şansı bulunuyor. Ayhsun Hanım 15 bin iddiasını sürdürmek istiyorsa yemeklerini iyi yapmak zorunda.

 


Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

zuhal topal'la sofrada aysun sığındın

zuhal topal'la sofrada hülya

zuhal topal'la sofrada Aysun Sığındım

zuhal topal'la sofrada emine

zuhal topal'la sofrada inci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.