2 Ağustos 2022 Salı reyting sonuçları (Masterchef, Balkan Ninnisi ve Senden Daha Güzel)

2 Ağustos 2022 Salı reyting sonuçları (Masterchef, Balkan Ninnisi ve Senden Daha Güzel)
Televizyon ekranlarını yakından takip eden ve beğendiği yapımların izledikten sonraki oranlarını merak eden izleyiciler, reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Hangi dizi veya programların zirvede yer aldığı merak konusu. Peki, dün en çok hangi yapımlar izlendi? İşte 2 Ağustos 2022 reyting birincisi...

2 Ağustos Salı reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı ilgiyle araştırılıyor. Genelde 10.00-10.30 arasında açıklanan veriler ve sıralamalar için birçok iddialı yapım var. Özellikle prime time kuşağında yayınlanan diziler, yarışmalar, programlar, ana haber bültenleri ve çok daha fazlası hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, dün en çok hangi dizi veya program izlendi? 2 Ağustos Salı reyting sıralaması haberimizde.


Geçen hafta neler oldu?

Total izleyici grubunda, birinciliği Masterchef Türkiye, ikinciliği Senden Daha Güzel, üçüncülüğü ise Fox Ana Haber aldı. AB Grubunda, birinciliği Masterchef Türkiye, ikinciliği Senden Daha Güzel, üçüncülüğü ise Fox Ana Haber aldı. 20+ABC 1 Grubunda, birinciliği Masterchef Türkiye, ikinciliği Senden Daha Güzel, üçüncülüğü ise Fox Ana Haber aldı.


2 Ağustos Salı reyting sonuçları açıklandı mı?

Masterchef, Balkan Ninnisi ve Senden Daha Güzel'in zirve adayı olarak mücadele verdiği reyting sıralamasındaki sonuçların çarşamba sabahı açıklanması bekleniyor. Sıralama belli olur olmaz haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.