2 Ağustos Konyaspor ve Başakşehir UEFA Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?

2 Ağustos Konyaspor ve Başakşehir UEFA Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?
Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden ve ilk tur mücadelelerinden galip ayrılarak 3'üncü tura yükselen Konyaspor ve Başakşehir'in play-offtaki rakipleri bugün belirleniyor. İki temsilcimiz de bir üst tura yükselerek yolculuklarına devam etmek isterken diğer yandan yeni karşılaşacakları ekibi de bekliyor. Taraftalar da bir an önce bu heyecana ortaklık etmek amacıyla araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. 2 Ağustos Konyaspor ve Başakşehir UEFA Konferans Ligi kura çekimi saa

Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden ve ilk tur mücadelelerinden galip ayrılarak 3'üncü tura yükselen Konyaspor ve Başakşehir'in play-offtaki rakipleri bugün belirleniyor. İki temsilcimiz de bir üst tura yükselerek yolculuklarına devam etmek isterken diğer yandan yeni karşılaşacakları ekibi de bekliyor. Taraftalar da bir an önce bu heyecana ortaklık etmek amacıyla araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. 2 Ağustos Konyaspor ve Başakşehir UEFA Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

UEFA Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa'nın 3 numaralı turnuvası olan ve geçen sezon ilk kez düzenlnen Konferans Ligi'nde Medipol Başakşehir, Breiðablik ile eşleşti. Konyaspor'un rakibi ise Vaduz oldu. İlk eşleşmelerdeki başarılarını devam ettirmek isteyen iki ekip bundan sonraki turda da başarılı olabilmek adına rakiplerini öğrenmek istiyor. İki takıma gönül verenler de yayın bilgileri konusunda çok sayıda araştırma yaparak bilgi sahibi olmak istiyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi TSİ 15.00'te başlayacak ve UEFA'nın resmi sitesinden yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.