2 Ağustos Trabzonspor Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle

2 Ağustos Trabzonspor Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle
Ülkemizi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Trabzonspor'un play-off turundaki rakibi bugün belli oluyor. Bordo mavililer birçok güçlü ekipten biriyle karşılaşacak ve gruplara kalabilmek adına avantaj elde etmeye çalışacak. Taraftarlar ve futbol severler de Fırtına'nın bu macerasına yakından tanıklık etmek üzere kura çekimini merakla bekliyor ve ilgiyle izlemek istiyor. Bunun için de çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, 2 Ağustos Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar habe

Ülkemizi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Trabzonspor'un play-off turundaki rakibi bugün belli oluyor. Bordo mavililer birçok güçlü ekipten biriyle karşılaşacak ve gruplara kalabilmek adına avantaj elde etmeye çalışacak. Taraftarlar ve futbol severler de Fırtına'nın bu macerasına yakından tanıklık etmek üzere kura çekimini merakla bekliyor ve ilgiyle izlemek istiyor. Bunun için de çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, 2 Ağustos Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.


 

Trabzonspor'un muhtemel rakipleri kim?

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Trabzonspor'un karşısına çıkması muhtemel rakipler belirlendi. Buna göre Danimarka'dan Kopenhag, Sırbistan'dan Kızılyıldız, Ermenistan'dan Pyunik, Bulgaristan'dan Ludogorets, Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb, Moldova'dan geçen sezonun sürpriz takımlarından Sheriff ve Çekya'dan Viktoria Plzen.

Eşleşmeler ise şöyle;

Kopenhag
Kızılyıldız-Pyunik galibi
Ludogorets-Dinamo Zagreb galibi
Sheriff-Viktoria Plzen galibi


Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor'un Avrupa kupalarındaki macerasının nasıl şekilleneceğini belirleyecek kura çekimi için çok sayıda kişi yayın bilgilerini öğrenerek izlemek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi TSİ 13.00'te başlayacak ve UEFA'nın resmi internet sitesinden yayınlanacak.


trabzonspor kura



Elense de Avrupa'da devam

Trabzonspor bir üst tura geçer ise 25 Ağustos'ta tekrar kura çekimi yapılacak. Elenirse Avrupa Ligi'nde yarışacak. Play-offlarda ilk maçlar 16-17 Ağustos, rövanş karşılaşması ise 23-24 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.