2 Eylül Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Dinç kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

2 Eylül Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Dinç kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk haftasında üçüncü güne gelindi. Burçin Çelik Aydın ve Suna Çetinkaya'dan sonra hünerlerini sergileyecek isim Sultan Dinç oldu. Kayınvalidesiyle birlikte elinden geleni yamak ve 15 bin liralık ödülün sahibi olmak isteyen genç gelinin işi ise hiç kolay değil. Bu sebeple hatayı minimuma indirerek hızlı olmak zorunda. 2 Eylül Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Dinç kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonu pazartesi günü başladı. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen programda birincilik mücadelesi bir kez daha nefes kesecek. 420 bölümü geride bırakan ve her geçen gün daha da fazla izleyici kitlesine ulaşan yarışmada hünerlerini sergileyecek olan üçüncü yarışmacı Sultan Dinç. Kayınvalidesi Ayşe Dinç ile belirledikleri menü ile mutfağa girecek olan ikili en çok puanı alabilmek adına çaba gösterecek. Peki, 2 Eylül Çarşamba günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 423. bölümünde yarışan Sultan Dinç kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Çetinkaya kimdir?

Yeni sezonun hafta ortasındaki yarışmacısı olan Sultan Dinç 35 yaşında. 13 senelik evli ve 3 çocuk annesi. Hırslı bir yapıya sahip. Üniversite öğrencisi. Pastacılık eğitimi alıyor. Ayşe Hanım ise Sesi gür, kahkahası meşhur olan Ayşe Hanım gelinine çok güveniyor. Lezzet fırtınası yaratıp 15 bin liranın sahibi olmayı istiyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 423. bölüm fragmanı

Sultan Dinç ve kayınvalides Ayşe Dinç'in yarışacağı 2 Eylül 2020 Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada 423. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni sezonun üçüncü bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalide tanıtılıyor. Pazartesiden itibaren başlayan lezzet savaşı bugün devam edecek. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor. Sultan Hanım yemeğini beğenmeyen kayınvalide ile tartışmaya giriyor. Bakalım günün sonunu nasıl getirebilecek?

sultan dinç
 

İlk elenen belli oldu!

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonundaki ilk haftada bugün üçüncü gün. Geride kalan iki günde ise elenen ilk isim belli oldu. Pazartesi 30 puan alan Burçin Çelik Aydın'ın ardından 2 puanda kalan Suna Çetinkaya 15 bin lira hayalllerine veda etti.

 

sultan dinç

 

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Dinç kimdir?

Sesi gür, kahkahası meşhur olan Ayşe Hanım gelinine çok güveniyor. Lezzet fırtınası yaratıp 15 bin liranın sahibi olmayı istiyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Dinç ve kayınvalidesi Ayşe Dinç kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Suna Çetinkaya ve kayınvalidesi Necla Çetinkaya kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış ve kayınvalidesi Selma Çoğalmış kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve kayınvalidesi Nilgün Takır kimdir?


 

Sultan Dinç kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Üçüncü gün yarışacak olan Sultan Dinç'in puanları merakla bekleniyor. Yeni sezonun üçüncü bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor.. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

 

Sultan Dinç hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda mutfağa girecek üçüncü isim olan Sultan Dinç yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Sultan Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.