2 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Müge Anlı bitti mi, ayrıldı mı? Yeni bölüm ne zaman

2 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Müge Anlı bitti mi, ayrıldı mı? Yeni bölüm ne zaman
Türkiye'nin en çok izlenen sabah programlarından biri olmayı sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert'in, ATV yayın akışı içerisinde olmaması izleyicileri üzdü. Bu nedenle de çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, 2 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Müge Anlı bitti mi, ayrıldı mı? Yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert birçok olayı gündeme getirerek çözüme kavuşturmaya çalışıyor. Başarılı sunucu Müge Anlı'nın yıllardır başarılı performansı ve ekip arkadaşlarıyla çalışmasıyla stüdyoya gelenlerin mutlu haberler almak istediği program bugün ATV yayın akışı içerisinde yer almıyor. Haftanın ilk günü olması nedeniyle seyirciler de araştırmalarda bulunarak yayının akıbetini öğrenmek istiyor. Peki, 2 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Müge Anlı bitti mi, ayrıldı mı? Yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde yer alıyor.




Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok?

Bugün yayın akışı içerisinde bulunmayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yayın hayatı ile ilgili olarak internette çok sayıda arama gerçekleştiriliyor. Programın yerine çizgi film serileri yayınlanacak. Öğle saatine kadar da devam edecek. Başarılı sunucu Müge Anlı bayramın ilk günü olması nedeniyle ekranlardaki yerini almayacak.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm ne zaman?

Bayram nedeniyle izleyicilerin karşısına çıkmayacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümü bu hafta içerisinde başlayacak. 5 Mayıs 2022 Perşembe tarihinden itibaren yeni bölümler yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.