2021 Formula 1 (F1) Brezilya Grand Prix'i sprint yarışı sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle

2021 Formula 1 (F1) Brezilya Grand Prix'i sprint yarışı sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de yepyeni bir hafta daha tüm hızı ile sürüyor. Cuma gününden bu yana gerçekleşen hazırlıklar ve sırlama turları sonrasında gözler bugüne çevrildi. Pazar günkü büyük yarış öncesinde sprint yarışı ile sıralama turları etabı yapılacak. Gözler Hamilton ve Verstappen'de. Hız tutkunları hafta sonlarının en önemli etkinliğini izleyebilmek adın araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmeye çalışıyor. Peki, 2021 Formula 1 (F1) Brezilya Grand Prix'i s

Türkiye'de olduğu kadar dünyada da milyonlarca izleyicisi bulunan Formula 1'de sezonun yeni haftası devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlanacak şampiyonayı ilk sırada bitirebilmek adına mücadele eden Max Verstappen ve Lewis Hamilton arasındaki rekabet de herkesi ekran başına kilitleyecek. Bugün gerçekleştirilecek son sprint yarışı öncesinde Lewis Hamilton pole pozisyonunu elde ederek rakibine vazgeçmediğini gösterdi. Hollandalı pilot da hemen ardından ikinci basamağı alarak rakibinin ensesinde olduğunu hissettirdi. İzleyiciler de heyecan dolu bir maratonu izlemek isteyen seyirciler de yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Peki, 2021 Formula 1 (F1) Brezilya Grand Prix'i sprint yarışı sırama turları saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Formula 1 Brezilya Grand Prix'i saat kaçta?

Autódromo José Carlos Pace pistinde gerçekleşecek olan yarışlar için ilk olarak hazırlık turlarında pilotlar ve markalar kendilerini test edecek. Bu etap yarın da sürecek ve ardından sıralama turlarına geçilecek. Burada alınacak sonuçlara göre büyük yarışın nasıl başlayacağı şekillenecek. Son zamanlarda parça ya da motor değiştirme sebebiyle bazı pilotlar son sıradan başladı ya da ortalarda kendilerine yer buldu. 4.309 kilometrelik 71 tur üzerinden gerçekleştirilecek yarışın yayın bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Formula 1 Brezilya Grand Prix'i hazırlık turları
12 Kasım Cuma: 17.30 ve 21.30

Formula 1 Brezilya Grand Prix'i hazırlık turları
13 Kasım Cumartesi 18:00

Formula 1 Brezilya Grand Prix'i sıralama turları
13 Kasım Pazar: 21:00

Formula 1 Brezilya Grand Prix (yarışı)
14 Kasım Pazar: 20:00

formula 1 brezilya grand prix


 

2021 Formula 1 (F1) Brezilya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.