2022 Britanya GP antrenman turları canlı izle

2022 Britanya GP antrenman turları canlı izle
Hız tutkunlarını ekran başına kilitleyen motor sporları Formula 1'de yeni bir hafta daha başlıyor. Sezonun 10'uncu haftasında yaşanacak rekabet nedeniyle binlerce kişi yine soluğu televizyon başında alacak. Cuma günü başlayacak maratonun son gününde büyük yarış gerçekleştirilerek birincilik elde edilmeye çalışılacak. Herkesin hedefi bitiş çizgisini ilk sırada görebilmek. Bugün ve yarın gerçekleştirilecek hazırlık turları için yayın bilgileri öğrenilmek isteniyor. 2022 Britanya GP antrenman turları canlı izl

Türkiye ve dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Formula 1'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı 10 markanın ve 20 pilotun amansız rekabetine sahne olacak Britanya GP heyecanında ilk gün ekranlara gelecek. Antrenman turları ile ilk etabı gerçekleşecek maratonda izleyiciler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. 2022 Formula 1 Britanya GP saat kaçta ve hangi kanalda? 2022 Formula 1 Britanya GP antrenman turları S Sport canlı izle alternatifleri haberimizde.


 

FORMULA 1 BRİTANYA GP NE ZAMAN?

Ülkemizde ve dünya genelinde milyonlarca yarış tutkununun merakla beklediği Formula 1 Britanya GP, 3 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de başlayacak. Bu yarış öncesinde antrenman turlarında pilotlar kendini test edecek, Sıralama Turları etabında da büyük yarışın griddeki dağılımı belli olacak. İşte, kıran kırana geçmesi beklenen Britanya GP'nin (Silverstone) yayın programı:

  • 1. Antrenman Turu: 1 Temmuz Cuma, 15.00
  • 2. Antrenman Turu: 1 Temmuz Cuma, 18.00
  • 3. Antrenman Turu: 2 Temmuz Cumartesi, 14.00
  • Sıralama Turları: 2 Temmuz Cumartesi, 17.00
  • Yarış: 3 Temmuz Pazar, 17.00


 

FORMULA 1 BRİTANYA GP HANGİ KANALDA?

Formula 1 Britanya GP, ülkemizde S Sport2 kanalında ve S Sport Plus uygulamasında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. S Sport2, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir platformdur. S Sport Plus ise, abonelik sistemiyle çalışan bir uygulamadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.