2022 Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak?

2022 Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak?
TV8 ekranlarında fırtınalar estiren ve her hafta büyük bir ilgiyle izlenen Doya Doya Moda geri dönüyor. Başarılı yapımın fragmanı yayınlandıktan sonra izleyiciler de araştırmalarda bulunarak bir an önce bu heyecana tanıklık etmek istiyor. Peki, 2022 Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde.

Yayınlandığı iki senelik sürede renkli jüri üyeleri, eğlenceli yarışmacıları ve göz alan kombinleriyle adından söz ettiren Doya Doya Moda uzun bir aranın ardından yeniden ekranlardaki yerini alacak. Acun Ilıcalı'nın öğle kuşağında istenen verimi alamaması üzerine eski yarışmaya şans verme kararı almasından sonra çekimler başlayacak ve ardından yeni sezon heyecanı yaşanacak. Seyirciler de konu hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, 2022 Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde.


All Star'da büyük heyecan yaşanmıştı!

Doya Doya Moda'nın 11 ay önce yayınlanan son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olmuştu. Finalist yarışmacılar arasından Özde sezonu birincilikle tamamlayarak ödülün sahibi olmuştu. 2. sırayı 217 puanla Rabia Ağca almıştı. Birben Coşkun 211 puanla 3. olmuştu. 198 puan alan Ferdanur Başaran ise dördüncü basamakta kendine yer bulmuştu. Şimdi ise yeni yetenekler ve moda ikonlarını bulma zamanı.


doya doya moda


 

Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak?

Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği Doya Doya Moda'nın ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. Seyirciler çok sevdikleri yapımı izleyebilmek ve kaçırmamak adına araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak isityor. Programın temmuz ayının ortası veya son haftasında başlaması bekleniyor. TV8 veya Doya Doya Moda hesaplarından paylaşım yapılması halinde haberimize eklenecektir.


 

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.