2022 Formula 1 (F1) Avustralya GP yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle

2022 Formula 1 (F1) Avustralya GP yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de yeni sezon tüm hızıyla devam ediyor. 10 marka ve 20 pilotun amansız rekabetindeki üçüncü hafta da nefes kesecek. Bugün başlayan, yarın devam edecek ve pazar sonlanacak olan maratonun galibi de merak konusu. Antrenman turlarında yine en hızlı ismi olmayı başaran Leclerc'in pole pozisyonunu alıp almayacağı da merak konusu oldu. Bunun içinde sıralama turları ilgiyle seyredilecek. 2022 Formula 1 (F1) Avustralya GP yarışı sıralama turları canlı izle a

Yayınlandığı her hafta milyonlarca kişiyi ekran başına kiliyleyen Formula 1'de yeni bir yarış heyecanı daha yaşanıyor. Bahreyn ve Suudi Arabistan'ın ardından gözler pazar günü gerçekleştirilecek Avustralya GP'ye çevrildi. Bugün gerçekleşen antrenman turları yarında devam edecek. Ardından da sıralama turları gerçekleştirilecek. Pole pozisyonunu elde etmek isteyen 20 pilot en hızlı turu atabilmek adına motorlarını çalıştıracak Saat farkı nedeniyle Avustralya GP'nin sıralama turlarının ne zaman başlayacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor.. Peki, Formula 1 2022 Avustralya Grand Prix'i (yarışı), antrenman ve sıralama saat kaçta ve hangi kanalda? Avustralya Gp sıralama turları izle alternatifleri bu sayfada yer alıyor. Detayları haberimizde okuyabilirsiniz.


 

S Sport nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

max verstappen


 

Suudi Arabistan GP sıralama turları saat kaçta?

Dün hazırlık turları ile başlayan ve bugün de devam edecek heyecanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Avustralya GP'de sıralama turları bugün saat 20.00'de başlayacak. Yayın haklarını elinde bulunduran S Sport'un yanı sıra F1 TV de bu zorlu etabı canlı yayınlayacak.


8 Nisan Cuma
1. Antrenman: 06:00 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)
2. Antrenman: 09:00 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)

9 Nisan Cumartesi
3. Antrenman 06:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)
Sıralama turları: 09:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

10 Nisan Pazar
Yarış: 08:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.