2022 Formula 1 (F1) Avustralya yarışı antrenman turları canlı izle | S Sport Plus canlı izle

2022 Formula 1 (F1) Avustralya yarışı antrenman turları canlı izle | S Sport Plus canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de heyecan devam ediyor. Max Verstappen'in son yarışı kazandığı zorlu rekabette Avustralya GP bu hafta milyonları ekran başına kilitleyecek. Saat farkı nedeniyle erken saatlerde gerçekleştirilecek olan antrenman, sıralama turları ve yarış için araştırma yapılarak yayın bilgileri öğrenilmeye çalışılıyor. 2022 Formula 1 (F1) Avustralya yarışı antrenman turları canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonun başladığı Formula 1'de üçüncü adres Avustralya oldu. Max Verstappen'in son yarışta elde ettiği birinciliğin yanı sıra Lewis Hamilton'un podyuma çıkamaması haftanın en çok konuşanları arasındaydı. Şimdi ise pilotlar ve markalar Bahreyn GP'de en iyi sonuçları elde edebilmek adına mücadele verecek. Hız tutkunları da bu heyecana ortak olabilmek adına araştırmalarda bulunarak yayın bilgileri hakkında detayları okumak istiyor. Peki, 2022 Formula 1 (F1) Avustralya yarışı antrenman turları saat kaçta ve hangi kanalda? 2022 Formula 1 (F1) Avustralya yarışı antrenman turları canlı izle alternatifleri haberimizde.


 

2022 Formula 1 (F1) Avustralya yarışı antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

8 Nisan Cuma
1. Antrenman: 06:00 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)
2. Antrenman: 09:00 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)

9 Nisan Cumartesi
3. Antrenman 06:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)
Sıralama turları: 09:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

10 Nisan Pazar
Yarış: 08:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)


 

2022 Formula 1 (F1) Avustralya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.