2022 Formula 1 (F1) Avusturya Grand Prix (GP) sprint yarışı canlı izle | S Sport Plus canlı izle

2022 Formula 1 (F1) Avusturya Grand Prix (GP) sprint yarışı canlı izle | S Sport Plus canlı izle
Formula 1'de sezonun 11'inci yarışı Avusturya'da gerçekleşecek. Pole pozisyonunu belirleyen sıralama sonrasında sprint yarışları büyük önem taşıyor. 2022 Formula 1 (F1) Avusturya Grand Prix (GP) sprint yarışı canlı izle ve S Sport Plus canlı izle alternatifleri haberimizde.

Dün Max Verstappen'in pole pozisyonunda başlayacak olmasının kesinleşmesi sonrasında Avusturya GP'de heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı 10 marka ve 20 pilotun amansız rekabetine tanıklık edilecek Spielberg pistinde herkesin tek hedefi birincilikle evine dönmek. Sezonu ldier götüren Hollandalı Versstappen kadar Leclerc ve Sainz de başta olmak üzere diğer isimler de motorlarını en iyi şekilde hazırlamak ve damalı bayrağı ilk sırada görmek istiyor. Sprint yarışları da alınacak puanlara doğrudan katkı sağlayacak. Bu nedenle çok önemli. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. 2022 Formula 1 (F1) Avusturya Grand Prix (GP) sprint yarışı canlı izle ve S Sport Plus canlı izle alternatifleri haberimizde.


 

FORMULA AVUSTURYA GP NE ZAMAN?

Ülkemizde ve dünya genelinde milyonlarca yarış tutkununun merakla beklediği Formula 1 Avusturya GP, 10 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Bu yarış öncesinde antrenman turlarında pilotlar kendini test edecek, Sıralama Turları etabında da büyük yarışın griddeki dağılımı belli olacak. İşte, kıran kırana geçmesi beklenen Britanya GP'nin (Silverstone) yayın programı:

  • 1. Antrenman Turu: 8 Temmuz Cuma, 15.00
  • Sıralama Turları: 8 Temmuz Cuma, 18.00
  • 2. Antrenman Turu: 9 Temmuz Cumartesi, 14.00
  • Sprint yarışı: 9 Temmuz Cumartesi, 17.00
  • Yarış: 10 Temmuz Pazar, 16.00

max verstappen red bull racing


 

FORMULA 1 AVUSTURYA GP SPRINT YARIŞLARI HANGİ KANALDA?

Formula 1 Avusturya GP sprint yarışları, ülkemizde S Sport 2 kanalında ve S Sport Plus uygulamasında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. S Sport 2, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir platformdur. S Sport Plus ise, abonelik sistemiyle çalışan bir uygulamadır. 

2022 Formula 1 (F1) Avusturya sprint yarışı canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.