2022 Formula 1 (F1) Britanya Grand Prix (GP) sprint yarışı canlı izle | S Sport canlı izle

2022 Formula 1 (F1) Britanya Grand Prix (GP) sprint yarışı canlı izle | S Sport canlı izle
Dünyanın 1 numaralı spor organizasyonu Formula 1'de Britanya GP heyecanı devam ediyor. Yeni ayın ilk grand prixinde dün başlayan ilk antrenman turları bugün de sürecek. Ardından da sprint yarışına geçilecek. Etapları en önde tamamlayan pilot yarınki büyük yarışa pole pozisyonunda başlayacak. Hız tutkunları da bu anlara tanıklık edebilmek ve son durumu görebilmek için araştırmalarda bulunuyor. 2022 Formula 1 (F1) Britanya sprint yarışı canlı izle ve S Sport canlı izle alternatifleri haberimizde.

Formula 1'de 2022 sezonu tüm hızıyla sürüyor. Sezonun 10'uncu yarışına ev sahipliği yapacak olan Britanya'da dün yağmur altında başlayan antrenman turlarında Sainz en önde yer almayı başarmıştı. İkinci sırada ise Lewis Hamilton vardı. Bugün de sprint yarışı ile yarın nasıl bir başlangıç olacağı belirlenecek. Lider Max Verstappen ve takipçileri pole pozisyonunda olabilmek adına mücadele verecek. F1 tutkunları ve hız severler de yayın bilgilerini araştırarak sprint turlarını izlemek istiyor. 2022 Formula 1 (F1) Britanya sprint yarışı canlı izle ve S Sport canlı izle alternatifleri haberimizde.

FORMULA 1 BRİTANYA GP NE ZAMAN?

Ülkemizde ve dünya genelinde milyonlarca yarış tutkununun merakla beklediği Formula 1 Britanya GP, 3 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de başlayacak. Bu yarış öncesinde antrenman turlarında pilotlar kendini test edecek, Sıralama Turları etabında da büyük yarışın griddeki dağılımı belli olacak. İşte, kıran kırana geçmesi beklenen Britanya GP'nin (Silverstone) yayın programı:

  • 1. Antrenman Turu: 1 Temmuz Cuma, 15.00
  • 2. Antrenman Turu: 1 Temmuz Cuma, 18.00
  • 3. Antrenman Turu: 2 Temmuz Cumartesi, 14.00
  • Sıralama Turları: 2 Temmuz Cumartesi, 17.00
  • Yarış: 3 Temmuz Pazar, 17.00

max verstappen red bull racing


 

FORMULA 1 BRİTANYA GP SPRINT YARIŞLARI HANGİ KANALDA?

Formula 1 Britanya GP sprint yarışları, ülkemizde S Sport2 kanalında ve S Sport Plus uygulamasında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. S Sport2, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir platformdur. S Sport Plus ise, abonelik sistemiyle çalışan bir uygulamadır. 

2021 Formula 1 (F1) Britanya sprint yarışı canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.