2022 Formula 1 (F1) İtalya Imola GP (yarışı) antrenman (hazırlık) turları canlı izle | S Sport Plus canlı izle

2022 Formula 1 (F1) İtalya Imola GP (yarışı) antrenman (hazırlık) turları canlı izle | S Sport Plus canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor yarışları organizasyonu Formula 1'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı 10 takım ve 20 pilotun amansız bir şekilde devam eden mücadelesinde yeni perde bugün açılıyor. Direksiyonlarının başına geçecek pilotlar motorları çalıştıracak ve ilk denemelerini gerçekleştirerek kendilerini test edecek. Buralarda elde edilecek dereceler ve süreler yarınki sıralama turları ve pazar günkü yarışa için referans niteliği taşıyor. Hız tutkunları da bu anlara tanıklık etmek adına s

Bu sezon tüm hızıyla devam eden Formula 1 heyecanında sıra İtalya'ya geldi. Avustralya GP sonrasında motorlarının başına geçecek olan 20 pilotun amansız yarışına tanıklık edilecek zorlu maraton için kollar bugün sıvanıyor. İki antrenman seansıyla kendilerini deneyecek pilotlar ve markalar en iyi şekilde hazırlanmak ve dereceler elde etmek amacında. Yarış severler ise ilk anından son saniyesine kadar takipte kalabilmek adına yayın bilgilerini öğrnemek için araştırmalada bulunuyor. 2022 Formula 1 (F1) İtalya Imola yarışı antrenman turları canlı izle alternatifleri ve S Sport Plus canlı izle tercihleri haberimizde.


 

2022 Formula 1 (F1) İtalya Imola GP yarışı antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

22 Nisan Cuma
1. Antrenman: 14:30 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)
2. Antrenman: 18:00 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)

23 Nisan Cumartesi
3. Antrenman 13:30 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)
Sıralama turları: 17:30 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

24 Nisan Pazar
Yarış: 16:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)


 

2022 Formula 1 (F1) İtalya Imola GP yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.