2022 Formula 1 (F1) Suudi Arabistan yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle

2022 Formula 1 (F1) Suudi Arabistan yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle
Türkiye'nin ve dünyanın gözü Suudi Arabistan'da. Formula 1 heyecanının yaşandığı ikinci haftada yine motorlar çalıştırılacak, antrenman turları sonrasında sıralamayı belirleyecek etaba geçiş yapılacak. Yarışta hangi pilotun pole pozisyonunu alacağı merak konusu. Geçen hafta yaşanan sürprizlerle birlikte bugünden itibaren neler olacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. İzleyiciler de araştırmalarda bulunuyor. 2022 Formula 1 (F1) Suudi Arabistan yarışı sıralama turları canlı izle ve S Sport canlı izle alternatifle

Milyonlarca izleyicisi ve yaşattığı rekabetle yeni sezonda da tüm heyecanıyla devam eden Formula 1'in yeni sezonundaki ikinci haftasında sıra sıralama turlarına geldi. İki etapta gerçekleştirilen hazırlıkların ardından yarışın nasıl başlayacağını belirleyecek rekabetin sonunda pole pozisyonunu isim yarın ilk sıradaki yerini alacak. Gözler bugün Cidde sokaklarında olacak ve hız tutkunları da ekran başına kilitlenecek. Peki, Formula 1 2022 Suudi Arabistan Grand Prix'i (yarışı), antrenman ve sıralama saat kaçta ve hangi kanalda? Suudi Arabistan Gp sıralama turları izle alternatifleri bu sayfada yer alıyor. Detayları haberimizde okuyabilirsiniz.


 

S Sport nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

max verstappen


 

Suudi Arabistan GP sıralama turları saat kaçta?

Dün hazırlık turları ile başlayan ve bugün de devam edecek heyecanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Suudi Arabistan GP'de sıralama turları bugün saat 20.00'de başlayacak. Yayın haklarını elinde bulunduran S Sport'un yanı sıra F1 TV de bu zorlu etabı canlı yayınlayacak.


25 Mart Cuma
1. Antrenman: 17:00 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)
2. Antrenman: 20:00 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)

26 Mart Cumartesi
3. Antrenman 17:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)
Sıralama turları: 20:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

26 Mart Pazar
Yarış: 18:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.