2023 Formula 1 Suudi Arabistan GP sıralama turları canlı izle

2023 Formula 1 Suudi Arabistan GP sıralama turları canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de sezonun ikinci yarışı için geri sayım sürüyor. Suudi Arabsitan'da düzenlenen ve milyonları ekran başına kilitleyen hazırlık turları bugün de devam ederken ardından sıralama turları ile yarınki büyük yarışın nasıl başlayacağı belirlenecek. Pilotlar araçlarını en hızlı şekilde bitiş çizgisine vardırmak isterken nefesler tutulacak. 2023 Formula 1 Suudi Arabistan sıralama turları canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Max Verstappen'in şampiyonluğu ile biten sezonun ardından önceki hafta Bahreyn'de yeniden başlayan yeni maraton, cuma günü Suudi Arabistan'da devam ediypr. Pilotların araçlarını deneyip ekipleri ile optimizasyon konusunda fikirlerini paylaştıkları iki etabın ardından bugün de yine de devam edecej hazırlıklar sıralama turları ile ödüllendirilmek isteniyor. Büyük yarışa ilk sırada başlamak isteyen 20 pilotun amansız rekabetini izlemek isteyen hız tutkunları da yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor. 2023 Formula 1 Suudi Arabistan sıralama turları canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


S Sport nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

Saudi-Arabian-Grand-Prix-first-corner-planetF1
 


Suudi Arabistan GP hazırlık ve sıralama turları, yarış takvimi 

17 Mart Cuma

  • 1. Antrenman: 16:30 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)
  • 2. Antrenman: 20:00 - F1 TV / S Sport Plus (Türkçe)

18 Mart Cumartesi

  • 3. Antrenman 16.30 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)
  • Sıralama turları: 20:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

19 Mart Pazar

  • Yarış: 20:00 - F1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.