2023 Gelin Evi Best Of Diana Kazakova Verdi kimdir?

 DAMGA Editörü
SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi, en iyiler haftasıyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Diana da var. Peki, 2023 Gelin Evi Best Of Diana Kazakova Verdi kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde sezon sonuna doğru Best Of heyecanı yaşanıyor. Daha önce ekranlarda yer alan ve hünerlerini sergileyerek evlerinin kapılarını milyonlara açan 5 gelin, bir kez daha mücadele içine girecek. Kendi günlerinde birinci olabilmek yarışmacıların isimleri de açıklandı. Onlar arasında Diana Kazakova Verdi de bulunuyor. Katıldığı dönemde güzelliği ve fit görünümüyle dikkat çekmeyi başaran genç kadın hakkında çok sayıda kişi internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 2023 Gelin Evi Best Of Diana Kazakova Verdi kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.



2023 Gelin Evi Best Of Diana Kazakova Verdi kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirmek ve evine yine birincilikle dönmek isteyen isimlerden biri olmayı hedefleyen Diana 27 yaşında. Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni. Ayrıca modellik de yapıyor. İkinci evliliğini olan güzel yarışmacının ilk eşinden 10 yaşında oğlu var. 20 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Hem Rus hem Türk okullarında okuduğu için iki dili de iyi konuşyor. Kameralara da yabancı olmayan Diana daha önce tanınan biri. Behzat Ç.'den Selim Gülgören'in Sokak Kedisi şarkısına, Golden Silva Star Parfüm reklam çekiminden birçok gelinlik tanıtımı kataloguna kadar projede yer aldı.



Gelin Evi Diana Instagram hesabı

Modellik yapmasının yanı sıra güzelliği ile de ön plana çıkan Diana Kazakova Verdi'nin sahip olduğu Instagram hesabında da çok sayıda fotoğrafı bulunuyor ve binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Çeşitli konseptlerde çektiği videolarla da takipçilerinin karşısına çıkıyor. En dikkat çeken ise sokakta kendisine verilen tepki anları. Güzel yarışmacıyı @kazakovadianaverdiofficial adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.