22 Ekim Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı?

22 Ekim Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı?
Kanal D'nin sevilerek izlenen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümünde heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı gelinler İlayda, Didem, Aysun ve Zeynep'in mücadelesinde dördüncü güne gelindi. Yakasına altın takmak ve finale avantajlı girmek isteyen yarışmacıların rekabeti nefes kesecek. Peki, 22 Ekim Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? İşte detaylar... sebzeli kese böreği

Yeni sezonunda Onur Büyüktopçu ile yoluna devam eden Gelinim Mutfakta'nın üçüncü gününe gelindi. Pazartesi günü başlayan haftanın ilk bölümüne Zeynep Gökçe Kalyoncu çeyrek altını yakasına takamıştı ancak salı günü devam ettirmek başarısına İlayda engel oldu. Dün iki yarışmacı 20 puanla ilk sırayı paylaştı fakat altın Zeynep'in oldu. Güzel yarışmacı bugün de aynı hedefle mutfağının başına geçecek. Diğer yarışmacılar da kendilerini ilk sıraya yazdırarak günü zaferle kapatmak için çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Ekim Perşembe birincisi kim? Hangi gelin çeyrek altın kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan 558. bölümünde gelinler milföy çanaklarında orman kebabı yaptı. Lezzetli bir et yemeği ile kayınvalidelerin karşısına çıkan yarışmacıların puanları da belli oldu. İlayda ve Zeynep 20 puanla ilk sıraya yerleşti ancak Zeynep haftanın ikinci çeyreğini kazandı. Aysun 12 puanla ikinci olurken Didem ise 8 puanla son sırada yer aldı.

Gelinim Mutfakta Didem Nergiz


Gelinim Mutfakta Didem Nergiz kimdir


 

Günün yemeği sebzeli kese böreği

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın dördüncü gününde gelinler hangel yapacak. Hamur işi olarak sofralarımızda yer bulan sebzeli kese böreği için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. sebzeli kese böreği tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.