23 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı?

23 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı?
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Gelinler ve kayınvalideler son kez performanslarını sergileyerek haftayı zaferle kapatmak istiyor. Puanlar birbirlerine çok yakın ve yarışmacılar bir hayli iddialı. Peki, 23 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? İşte detaylar...

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da 112. hafta da bitiyor. Gelinler cuma günü son kez ocaklarının başına geçerek kendilerinden istenen muzlu Alman pastasını yaparak kayınvalidelerin önüne çıkacak. Kayınvalideler de kendi gelinlerinin puanlarını bulabilmek ve 5 puan verebilmek adına en iyi tercihleri gerçekleştirmek istiyor. Nefes kesen bir maratonun ardından bir yarışmacının çeyrek, kazanacağı bölümde beş altın bileziğin sahibi de açıklanacak. Peki, 23 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? İşte detaylar...


 

Dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan 559. bölümünde gelinler sebzeli kese böreği yaptı. Lezzetli bir tatla ile kayınvalidelerin karşısına çıkan yarışmacıların puanları da belli oldu. Hafta boyunca istenen seviyelere çıkamayan Aysun 20 puanla birinciliği elde etti. Zeynep 15 puanla ikinci sırada yer alırken İlayda 12 puanla üçüncü oldu. Didem ise 11 puanla günü sonuncu tamamladı.


 

Gelinim Mutfakta Didem Nergiz


Gelinim Mutfakta Didem Nergiz kimdir


 

Günün yemeği muzlu Alman pastası

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın son gününde gelinler muzlu Alman pastası yapacak. Tatlı ve şekerli bir ürün olarak sofralarımızda yer bulan muzlu Alman pastası için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Muzlu Alman pastası tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.