23 Mayıs Salı Gelinim Mutfakta Puanları! Kim çeyrek altın kazandı?

23 Mayıs Salı Gelinim Mutfakta Puanları! Kim çeyrek altın kazandı?
 DAMGA Editörü
Gelinim Mutfakta'nın 23 Mayıs 2023 Salı tarihinde yayınlanan bölümündeki birincisi merak ediliyor. İşte detaylar ve günün çeyrek altın kazanan gelini.

Gelinim Mutfakta'da 23 Mayıs 2023 Salı günü kim birinci oldu? sorusunun yanıtı merak edilerek araştırılıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin kıran kırana mücadelesine sahne olan programda hangi takımın çeyrek altını kazanacağı sabırsızlıkla bekleniyor. 23 Mayıs 2023 Salı günü Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Nursel Ergin bugün yarışmacılara kaç puan verdi? Kayınvalideler, gelinlere kaç puan verdi? sorularının yanıtları ve çok daha fazlası okuyucularımız için derlendi.


Gelinim Mutfakta 23 Mayıs 2023 Salı puanları dünden itibaren sıkça araştırılıyor. Sebeplerinden ilki yaklaşan sezon sonu ve kimin şampiyonlukla büyük ödül alabileceği. Diğeri yeni gelen yarışmacı Kader Gül ve kayınvalidesi Dilek Gül'ün performansı. İkilinin bugün elde edeceği puanlar ve sıralama da ilgiyle takip edilecek. Merve Tekin ve kayınvalidesi Türkan'ın yerine geldikleri ilk gündeki performansları oldukça iyiydi.


Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Dünün ardından bugün başlayacak yeni bölümde gelinler kendilerine verilen sürede katıklı dolma hazırlayacak. Günün yemeğine dair tarif ve malzeme bilgilerine buradaki haberimize tıklayarak ulaşabilir ve püf noktalarına erişebilirsiniz. Süre bittikten sonra kayınvalideler ve Nursel Ergin de puanlarını verecek. Bu şekilde günün kazananı açıklanacak.


Gelinim Mutfakta'da hangi gelin çeyrek altın kazandı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da bugünün kazananı belirlendikten sonra sıra ödül törenine geçecek. En yüksek puan alan geline çeyrek altını verilecek. Günün birincisi açıklanmasının ardından haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.