25 Eylül 2022 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

25 Eylül 2022 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 25 Eylül 2022 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 25 Eylül 2022 Pazar Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
25 Eylül – 225 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
225 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


25 Eylül 2022 Pazar Günlük Burç Yorumları

25 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; bugün görüş ve düşüncelerinde biraz karmaşa olabilir, çalışma arkadaşlarınla ya da akrabalarınla aranda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Ancak yakın ilişkide bulunduğun kişilerin sana vereceği destekle kendini daha rahat ifade edebileceksin. Eğitim ve yolculuklarda ertelemeler yaşanabilir.


25 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; sabah saatlerinden itibaren bir koşturmaca içinde olabilirsin. İş arkadaşlarınla yeni iş birliklerine girişebilir, projeler geliştirebilirsin. Ancak hevesle başladığın girişimlerde kararsızlıklar yaşamaya başlayabilirsin. Ortak kaynakları kullanarak yaptığın yatırımlardan memnun kalmayarak yeni seçenekler arayabilirsin.


25 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; bugün kuralları senin belirlemen mümkün olmayabilir. Karşındakilerin şartlarına uyman gerektiği için karar almakta zorlanabilirsin. Tek başına hareket etmekte zorlanacağın için iş birliği içinde olmanda fayda var. Aile fertleriyle ilişkilerinde gerginlik yaşanabilir.


25 Eylül 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; iş ortamında girişimlerde bulunmadan önce bilgilendirmelerin doğru olduğundan emin olmalısın. İyimserlikle başladığın işleri yarım bırakmak ya da vazgeçmek zorunda kalabilirsin. İletişimde yaşanan yetersizlikler beraber çalıştığın kişilerle aranda gerilim yaşanmasına neden olabilir.


25 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; sabah saatlerinde sevdiklerinle kurduğun iletişim keyfini yerine getirebilir. Fakat ekonomik konularla ilgili kararlı olduğun ve iyi planladığını düşündüğün girişimler engellerle karşılaşabilir. Geleceğe dair hedeflerin için adım atmakta zorlanabilir, seçim yapmak için yeterli bilgiye sahip olmadığını fark edebilirsin.


25 Eylül 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; güne ekonomik konular ve gayrimenkuller ile ilgili olumlu gelişmelerle başlayabilirsin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde yaşamını ilgilendiren konularda ve ilişkilerde daha önce başlattığın girişimlerden vazgeçmen gerekebilir. İş birliklerine ihtiyaç duyman tek başına karar almanı zorlaştırabilir.


25 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; kendini rahat ifade edebilir, ilişkilerde isteklerini ön plana çıkarabilirsin. Ancak sonrasında aldığın bilgiler seni yanıltabilir. Yakın çevrenden gelen haberler, dedikodu ve kulisler kararsızlıklar yaşamana yol açabilir. Gizli düşmanlıkların farkına varmakta zorlanabilir, yanlış seçimler yapabilirsin.


25 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde kulislerden gelen bilgi ve gizli iş birlikleri seni ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmaya itebilir. Ortak gelirlerden ve finansal konulardan beklentilerinin karşılanmaması ise ikilemde kalmana neden olabilir. Arkadaşlarınla aranda maddi manevi değerlerden dolayı fikir ayrılıkları ve çatışmalar yaşanabilir.


25 Eylül 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; sabah saatlerinden itibaren burcunda hareket etmeye başlayan Ay; seni hevesle iş birliklerine ve gruplarla bir arada olmaya yöneltebilir. Ancak ilişkilerden beklediğin desteği alamadığını görerek kararlarından vazgeçebilir, iş ve sosyal hayatında bir süredir planladığın eylemlerde engellerle karşılaşabilirsin.


25 Eylül 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; geleceğe dair hedeflerin ve kariyerinle ilgili girişimlerinde planlamadığın engellerle karşılaşabilirsin. Gizli düşmanlıklar nedenini fark edemediğin çatışmalara neden olarak, kararsız kalmana yol açabilir. Sağlığınla ilgili sonuçlar almakta zorlanabilirsin.


25 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; geleceğe dair planlarında finansal engellere takılabilir, ortak paylaşımlarda krizler yaşayabilir, yaptığın girişimlerden vazgeçmek zorunda kalabilirsin. Yeterli bilgiye ve zamana sahip olmadığından dolayı harekete geçemeyebilirsin.


25 Eylül 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; iş ve sosyal hayatında başladığın girişimler hakkında biraz daha düşünmeye ve bilgi sahibi olmaya ihtiyacın var. Ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili adımlarında beklentilerinin karşılanmaması ikilemde kalmana yakın olduğun kişilerle gerilime neden olabilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.