25 Eylül Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

25 Eylül Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
 DAMGA Editörü
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da birincilik mücadelesi verilecek. Dört gelinin kitel için mutfağa gireceği zorlu rekabet nefes kesecek. Gözler ise gün sonunda. 25 Eylül Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya rekabete gireceği zorlu mücadelede herkesin hedefi iyi bir başlangıç yapabilmek ve çeyrek altını yakasına takmak. Ayrıca final için de avantaj yakalamak. Seyirciler de gün sonunda neler olacağını merak ederek araştırmalarda bulunuyor. 25 Eylül Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yeni gelin geliyor

Cuma günü elenen yarışmacının ardından gözler yeni geline çevrildi. Bugünden itibaren kayınvalidesi ile birlikte altın mücadelesine katılıp birincilik elde etmeye çalışacak olan Gizem Başateş, Gelinim Mutfakta'da oldukça iddialı. Kendisine verilen sürede elinin marifetlerini göstereceğinden emin. Performansı da seyirciler tarafından bir an önce izlemek üzere sabırsızlıkla bekleniyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün kitel hazırlayarak birinciliği elde etmeye çalışacak olan gelinleri kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlayacak. Ardından da sıralama oluşacak. Gün finalinin yapılacağı etapta kimin kazanacağı da herkesi meraklandırıyor. Gelinim Mutfakta'nın 25 Eylül Pazartesi birincisi haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.