26 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meral kaç puan aldı?

26 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meral kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni gününe merhaba diyor. Bugünün yarışmacısı Meral. 26 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meral kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün yepyeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen programda bugün yarışacak isim Meral olarak açıklandı. Kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak olan güzel yarışmacının performansı da merakla bekleniyor. Her anı keyifli ve bir o kadar da lezzetli programda gözler genç isme çevrilecek. Peki, 26 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meral kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Birbirlerine girdiler

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Ebru ve Özlem'in karşı karşıya geldiği anlar herkesi şaşırtacak. İki kadın yarışmacı söz düellosuna girdikleri sırada güzellik tartışması yaşandı. Hakan da Ebru'ya; "Hanımefendi anaokulunda mısınız?" diye sordu. Yeni bölümün neler getireceği de sabırsızlıkla bekleniyor.

Meral kaç puan aldı?

Rakiplerinin tartışmaları esnasında yemeklerini hazırlayacak ve sofraya getirecek olan Meral'in gün sonundaki puanları da herkesi sabırsızlandırıyor. Her anında hızlı olmak ve marifetini konuşturmak zorunda olan güzel yarışmacının puanları haberimizde yer alacaktır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Hakan:
Ebru:
Özlem:
Enes:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.