26 Mayıs 2022 Perşembe reyting sonuçları | Mahkum, Camdaki Kız, FOX Haber, Bir Zamanlar Çukurova, Survivor

26 Mayıs 2022 Perşembe reyting sonuçları | Mahkum, Camdaki Kız, FOX Haber, Bir Zamanlar Çukurova, Survivor
Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarında yepyeni bir gün daha sona erdi. Birbirinden iddialı yapımların yarışarak gün sonunda elde edecekleri oranlarla zirveye yerleşmek istediği zorlu yarışta kimin galip geleceği merak konusu. Adaylar arasında ise Mahkum, Camdaki Kız, FOX Haber, Bir Zamanlar Çukurova, Survivor var. Peki, dün en çok hangi yarışma, program veya dizi izlendi? 26 Mayıs 2022 Perşembe reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

26 Mayıs Perşembe Reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Her anında izleyicilerin ekran karşısına kilitlendiği televizyon dünyasında Esra Erol'da, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Mahkum, Camdaki Kız, FOX Haber, Bir Zamanlar Çukurova ve Survivor ile farklı kategorilerden zirve adayları var. Peki en çok hangisi izlendi? 26 Mayıs 2022 Perşembe Reyting sonuçları haberimizde yer alıyor. Sizler de güne dair tahminlerinizi ve yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

26 MAYIS 2022 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

26 Mayıs 2022 Perşembe tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve +ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Ancak 19 Mayıs 2022 Perşembe reyting sonuçları henüz belli değil. 10.15-10.30 arasında kamuoyu ile paylaşılacak. Geçen hafta sıralama şu şekildeydi;

26 MAYIS 2022 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI

26 MAYIS 2022 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI

26 MAYIS 2022 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.