27 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem'in puanları! Kaç puan aldı?

27 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem'in puanları! Kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Bugünkü yarışmacı ise Özlem oldu. Peki, Özlem kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yayın hayatına devam ediyor. Beş ismin mücadeleyi sürdüreceği zorlu rekabette bugün yarışacak isim Özlem Karabuya oldu. Güzel yarışmacının mutfaktaki marifetleri merakla beklenirken performansı da sabırsızlıkla izlenmek isteniyor. Peki, Özlem kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Tartışma devam edecek

Hafta başından bu yana Ebru ile Özlem arasındaki tartışma bugün de ilgiyle seyredilecek. Özellikle kıyafet konusundaki söz düellosu yine devam edecek. Mini etekle gelen Ebru, ev sahibi Özlem'in elini sıkmadı. Özlem de kendisine göre bir değerlendirmede bulundu ve tartışma devam sürdü. Puanlara da yansıması beklenen gerginliğin neler getireceği merak konusu.

Özlem kaç puan aldı?

Bugün marifetlerini sergileyecek olan Özlem'in gün sonunda elde edeceği puanlar kaderini belirleyecek. Kendisini zirveye taşımak isteyen güzel yarışmacı için eşi, "Dost u da düşmanı da elinden yemek yer" ifadelerini kullandı. Özlem'in puanları haberimize eklenecektir.

Enes:
Hakan:
Ebru:
Meral:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.