27 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Kim elendi

27 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Kim elendi
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Birbirinden iddialı dört takımın amansız yarışmasına sahne olan zorlu programda bugün de yaşanacak rekabet herkesi ekran başına kilitleyecek. Bugün elde edilecek puanların ardından önce gün sonrasında ise hafta birincisi belirlenecek. Diğer yandan bir takım da elenerek stüdyodan ayrılacak. 27 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Kim elendi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen programlarından Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha sona eriyor. Gelinlerin yemeklerini hazırladığı, kayınvalideler ve Nursel Ergin'in puanlarını verdiği yarışmada bugün final geldi çattı. İlk günden bu yana devam eden macera dolu yapımda bugün bir yarışmacı ve kayınvalidesi beş bileziğin shaibi olacak. Diğeri ise elenerek veda edecek. Binlerce kişi son durumu öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? 27 Mayıs Cuma puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan son bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da kaznaan isim Damla'ydı. 14 puan alan güzel yarışmacı 59 puanla Aslıhan'ı takip ediyor. İkinci sırada olan Damla'nın 10 puan önünde son güne giren Aslıhan ise ikinci sırada yer aldı. Senanur 12 puan alıp üçüncü olurken final etabına son sıradaki Selma'nın sadece 1 puan önünde girdi.
 

*************************
Damla: 45 + 14 = 59
Senanur : 35 + 12 = 47
Aslıhan: 56 + 13 = 69
Selma: 37 + 9 = 46

*************************


 

27 Mayıs 2022 Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.