28 Ekim Alanyaspor Sivasspor maçı canlı takip

28 Ekim Alanyaspor Sivasspor maçı canlı takip
Trendyol Süper Lig'de yeni hafta heyecanı devam ediyor. Bugünün ilk maçı Antalya'da oynanacak. Alanyaspor'un rakibi Sivasspor olacak. Zorlu mücadelenin yayın bilgileri belli oldu. 28 Ekim Alanyaspor Sivasspor maçı canlı takip haberimizde yer alıyor.

Futbol ateşinin yanmaya devam ettiği Süper Lig'de yeni bir haftanın heyecanı daha milyonları ekran başına kilitliyor. Anadolu takımlarının mücadelesi de şehirlerini destekleyen taraftarları televizyon karşısına geçirecek. Ev sahibi Alanyaspor bugün evinde Sivasspor'u ağırlayacak. İki ekip arasındaki kritik sınav milyonlar tarafından seyredilecek. 28 Ekim Alanyaspor Sivasspor maçı canlı takip haberimizde yer almaktadır.

Alanyaspor Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de bugün oynanacak olan Alanyaspor Sivasspor maçı 16.00'da başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Alanyaspor Sivasspor maçı muhtemel 11'leri

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Fatih, Yusuf, Richard, Novais, Janvier, Oğuz, Efecan, Eduardo.

Sivasspor: Ali Şaşal, Burak, Appindangoye, Caner, Uğur, Charisis, Saiz, Yunus, N'Jie, Rodrigues, Manaj.

Alanyaspor Sivasspor maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Alanyaspor, Süper Lig tarihinde Sivasspor'a gol atamadığı bütün maçları kaybetti (5M), gol sevinci yaşadığı her karşılaşmadan puanla ayrıldı (3G 4B).
  • Alanyaspor'a konuk olduğu ilk dört Süper Lig maçını kazanamayan Sivasspor (2B 2M), daha sonraki iki ziyaretinde rakibine puan vermedi. Yiğidolar'ın lig tarihinde üst üste 3+ deplasman galibiyeti aldığı sadece üç takım var: Gaziantepspor (Ağustos 2012-Nisan 2016 arasında 4G), Gençlerbirliği (Ekim 2005-Aralık 2008 arasında 4G) & Beşiktaş (Nisan 2006-Kasım 2007 arasında 3G).
  • Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenen Alanyaspor, 2023 takvim senesinde seyircisi önünde üst üste iki galibiyet alamadı (6G 3B 6M).
  • Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Pendikspor'u 3-2 mağlup eden Sivasspor, üst üste iki dış saha galibiyetini en son Ocak 2023'te alırken; o serinin ikinci ayağında Alanyaspor'u 3-0 yenmişti.
  • Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de yediği gollerin en büyük bölümünü son 15 dakikalık dilimde kalesinde gördü (%45; 5/11). Sivasspor ise bu aralıkta bulduğu iki golü de kazandığı iki deplasman maçında kaydetti (Aaron Appindangoye vs Pendikspor & Gerson Rodrigues vs Gaziantep FK).

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.