28 Eylül Fenerbahçe Başakşehir canlı izle! Fener Başakşehir açı nasıl şifresiz izlenir

28 Eylül Fenerbahçe Başakşehir canlı izle! Fener Başakşehir açı nasıl şifresiz izlenir
 DAMGA Editörü
Avrupa serüveni sebebiyle lig maçı ertelenen takımlardan biri olan Fenerbahçe, Başakşehir'i ağırlıyor. 28 Eylül Fenerbahçe Başakşehir canlı izle! Fener Başakşehir açı nasıl şifresiz izlenir alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlarımızdan biri olan Fenerbahçe'nin Başakşehir karşılaşması, fikstür kalabalıklığı nedeniyle ertelenmişti. Sarı lacivertliler bu akşam evide Başakşehir'i ağırlayacak. Bu sezon bileği bükülmeyen Kanarya'nn hedefi yine 3 puanla sahadan ayrılarak fire vermemek. 28 Eylül Fenerbahçe Başakşehir canlı izle! Fener Başakşehir açı nasıl şifresiz izlenir alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Başakşehir maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadele TOD TV, Bein Sports 1 ve beinconnect.com.tr'den canlı seyredilecek.

Fenerbahçe Başakşehir maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Becao, Djiku, Ferdi (Oosterwolde), İsmail, Fred, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan, Tadic, Batshuayi

Başakşehir: Volkan, Karzev, Duarte, Cemali, Lima, Abeid, Berkay, Aleksic, Deniz, Serdar, Piatek

Fenerbahçe Başakşehir maçı öncesi OPTA verileri

  • İstanbul Başakşehir'i konuk ettiği son beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fenerbahçe (3G 1B), tek mağlubiyetini Şubat 2022'de İsmail Kartal yönetiminde aldı.
  • Fenerbahçe ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının altısını kaybeden İstanbul Başakşehir (2G), bu süreçteki iki galibiyetini kalesini gole kapatabildiği iki karşılaşmada aldı (Eylül 2021 & Şubat 2022).
  • Bu sezon evinde oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanan Fenerbahçe, en son 2015/16'ya üst üste üç iç saha galibiyetiyle başladı (Vitor Pereira). Sarı-lacivertlilerin başında bunu başaran son yerli çalıştırıcı ise İsmail Kartal (2014/15; 5G).
  • Çağdaş Atan yönetiminde çıktığı ilk deplasman maçında İstanbulspor'u 2-0 yenen İstanbul Başakşehir, üst üste iki dış saha galibiyetini en son Eylül-Ekim 2022'de Beşiktaş (1-0) ve Ankaragücü'nü (2-1) yenerek aldı.
  • İstanbul takımlarıyla oynadığı son dokuz Süper Lig maçında kalesini gole kapatamayan (toplam 19 gol) ve son karşılaşmada Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe (5G 1B 3M), üst üste 2+ yenilgiyi en son Şubat-Temmuz 2020 arasında aldı (3M).

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.