3 Mart Cuma Ekrem İmamoğlu Halk TV Yeni Bir Sabah İsmail Küçükkaya Canlı İzle

3 Mart Cuma Ekrem İmamoğlu Halk TV Yeni Bir Sabah İsmail Küçükkaya Canlı İzle
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 Mart 2023 Cuma günü Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Yeni Bir Sabah programına konuk olacak. İmamoğlu'nun yapacağı açıklamalar hem 20 milyon civarındaki İstanbulluları hem de Türkiye'deki birçok kişiyi yakından ilgilendiriyor. 3 Mart Cuma Ekrem İmamoğlu Halk TV Yeni Bir Sabah İsmail Küçükkaya Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Seçimlere kısa bir süre kala özellikle Altılı Masa tarafından aday olması yönünde beklentiler bulunan ancak gerçekleşmeyen İstanbul Büüykşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV'de yayınlanan Yeni Bir Sabah programında İsmail KÜçükkaya'Nın konuğu. İmamoğlu'nun söyleyecekleri yine milyonlar tarafından ilgiyle seyredilecek. 3 Mart Cuma Ekrem İmamoğlu Halk TV Yeni Bir Sabah İsmail Küçükkaya Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İsmail Küçükkaya'nın programına konuk olarak katılması başta şehirde yaşayan vatandaşlar kadar çok sayıda kişiyi ekran karşısına geçirecek. İmamoğlu'nun deprem hakkında belediye başkanlığını yaptığı şehir ile ilgili son gelişmeleri aktarması ve Altılı Masa ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.
 


HALK TV uydu frekans ayarı nedir?

Türksat 4A (Şifresiz HD)
Uydu: Türksat 4A
Frekans : 12685
Sinyal Oranı : 30000
Polarizasyon : V (Vertikal) - Dikey Batı
FEC : 2/3
Kapsama Alanı : Batı

Türksat 4A (Şifresiz SD)
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 12422
Sinyal Oranı: 27500
Polarizasyon: V (Vertikal) - Dikey Batı
FEC: 3/4
Kapsama Alanı: Batı

HALK TV uydu frekans ayarı nasıl yapılır?

HALK TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden “frekans ekle” (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın.

Uydu adı kısmında "Türksat 4A" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans, . Polarizasyon, Sembol kısmına kısmına yukarıda yer alan frekans bilgisini girin ve işlem tamamdı.

Cihazın Marka ve Modeline Göre kanal ekleme ayarlama işlemlerini aşağıdaki linklerden faydalanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Halk TV hangi platformlarda izleyebilirsiniz?

Halk TV Turkcell TV+'da hangi kanalda?

Halk TV'yi Turkcell TV+ 42. kanaldan izleyebilirsiniz.

Halk TV Digiturk'te hangi kanalda?

Halk TV'yi Digitürk 53. kanaldan izleyebilirsiniz.

Halk TV D-Smart'ta hangi kanalda?

Halk TV'yi D-Smart 272. kanaldan izleyebilirsiniz.

Halk TV'yi Blu TV'den izleyebilir miyim?

Blu TV 35. kanaldan izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.