3 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Müge Anlı bitti mi, ayrıldı mı? Yeni bölüm ne zaman

3 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Müge Anlı bitti mi, ayrıldı mı? Yeni bölüm ne zaman
Yayınlanan bölümleri ile milyonları televizyon başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert'in, ATV 3 Mayıs Salı yayın akışı içerisinde olmaması izleyicileri üzdü. Çok sayıda izleyici programın durumunu öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. Dün de yerine çizgi filmlerin yayınlandığı yapım hakkında çokça arama gerçekleştiriliyor. Peki, 3 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Müge Anlı bitti mi, ayrıldı mı? Yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen sabah programı olarak her gün milyonların karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert iki günden bu yana yayınlanmıyor. İzleyicilerin de ilgiyle takip ettiği programda her gün birçok dosya ele alınarak çözüme kavuşturulmaya çalışılıyordu. Çok sevilen yapım hakkında dünden bu yana araştırmalar yapılarak durumu öğrenilmek isteniyor. Başarılı sunucu Müge Anlı'nın ayrıldığı ve programın bitiğini dahi düşünenler söz konusu. Peki, 3 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Müge Anlı bitti mi, ayrıldı mı? Yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok?

Bugün yayın akışı içerisinde bulunmayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yayın hayatı ile ilgili olarak internette çok sayıda arama gerçekleştiriliyor. Programın yerine çizgi film serileri yayınlanacak. Öğle saatine kadar da devam edecek. Başarılı sunucu Müge Anlı bayramın ikinci günü olması nedeniyle ekranlardaki yerini almayacak.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm ne zaman?

Bayram nedeniyle izleyicilerin karşısına çıkmayacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümü bu hafta içerisinde başlayacak. 5 Mayıs 2022 Perşembe tarihinden itibaren yeni bölümler yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.